Çilek Hemzemin Geçidi 27 Eylül Salı Günü Saat 20.00’den Başlayarak Trafiğe Kapatılacak

Mersin ile Yenice istasyon bölgesi arasında yoğun olarak kullanılan hemzemin geçitlerde raylı sistemlerin revize edilmesi ve bozuk zeminin düzenlenmesi için bakım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

26 Eylül 2022 Pazartesi, 15:40
Çilek Hemzemin Geçidi 27 Eylül Salı Günü Saat 20.00’den Başlayarak Trafiğe Kapatılacak
-

Geride kalan aylarda Tarsus kent merkezinde bulunan 100. Yıl, Fahrettinpaşa ve Gazipaşa hemzemin geçitlerinde yapılan çalışmanın ardından, Mersin ile Yenice istasyon bölge sınırlarında yer alan ve ağır tonajlı araçların sıklıkla kullandığı Akdeniz ilçesi sınırlarında ki Çilek hemzemin geçidinde de TCDD ekipleri tarafından raylı sistemin bulunduğu noktalarda revize ve düzenleme işlemi yerine getirilecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise diğer hemzemin geçitlerde olduğu gibi, Çilek hemzemin geçidinin üst yapısını oluşturan asfalt zeminini tamamen yenileyecek. Hemzemin geçitte yapılacak teknik çalışma ve zemin düzenleme işlemi ile trenlerin yanı sıra hem sürücülerin, hem de özel gereksinimli bireyler ve diğer yayalarında güvenli geçiş yapmaları sağlanacak.

Söz konusu faaliyet kapsamında Çilek hemzemin geçidi 27 Eylül Salı günü saat 20.00’den başlayarak trafiğe kapatılacak. Kısa sürede bitirilmesi hedeflenen işlemlerin ardından geçit yeniden açılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
EMİRLER ORMAN PARKI PİKNİK ALANI’NDA ATEŞ YAKMAK YASAKLANDI
Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nden Sigarayı Bırakanlara Başarı Belgesi
Tarsus Belediyesi Emekliler Haftası’nda Anlamlı Bir Etkinliğe İmza Attı.
Mersin Orman Bölge Müdürü Rıfat Ataş’tan Kaymakam Kemal Duru’ya Ziyaret
EMEKLİLERE SOHBET EVİ GELİYOR
ATİLLA TOROS, DEVLET SU İŞLERİ (DSİ) 67. ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
TARSUS, ALİFAKI- TUZLA YOLUNDA KAZA
HALK KART ÖDEMLERİ YATIRDI
MERSİN İLE ÇİN’İN XINING KENTİ ARASINDA ‘KARDEŞ ŞEHİR PROTOKOLÜ’ İMZALANDI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR, MERSİN’E ÖZGÜ KUMAŞ VE DOKUMALARI DÜNYAYA TAŞIYACAK

Mersin Haber ,Mersin