Çiftçilere Bayram Öncesi Müjde

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, yetiştiricilerin Kurban Bayramı öncesi yem ihtiyaçlarının faizsiz olarak karşılanması amacıyla kampanya başlattı.

08 Nisan 2021 Perşembe, 14:53
Çiftçilere Bayram Öncesi Müjde
-

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, geniş dağıtım kanalı ve örnek çalışmalarıyla üreticileri desteklemeye devam ediyor. Tarım Kredi, Kurban Bayramı öncesi, yetiştiricilerin yem ihtiyaçlarına yönelik kampanya düzenledi.

Kurban Vadeli Faizsiz Yem Kampanyası hakkında bilgi veren Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz, Tarım Kredi Yem markalı karma hayvan yemlerinin, Kurban Bayramına kadar faizsiz olarak kredilendirileceğini söyledi. Kurban Vadeli Yem Kredisi kullanacak ortaklara, vade süresi olan 30 Temmuza kadar hiçbir kredi maliyeti yansıtılmayacağını kaydeden Poyraz, “Kampanyamızdan yararlanmak isteyen tüm ortaklarımız Tarım Kredi Kooperatiflerine müracaatta bulunabilirler” diye konuştu.

Yetiştiricilere nefes aldıracak kampanya

Kampanyanın, yetiştiricilikle uğraşan ve Kurban Bayramını bekleyen küçük ölçekli yetiştiriciler için can suyu niteliğinde olduğunu ifade eden Poyraz, şunları söyledi:

“Tarım Kredi, ağırlıklı olarak küçük ve orta ölçekli üreticilere yönelik destek vermekte. Üreticilerin özellikle pandemi süreci sonrasında piyasada yaşanan olumsuzluklardan etkilenmemeleri, Kurban Bayramına kadar ihtiyaçlarının aksamadan karşılanabilmesi amacıyla bu kampanyayı düzenledik. Bir buçuk asırdır ülke tarımının en büyük destekçisi olan Tarım Kredi, her zaman çiftçilerimizin yanında olmaya devam edecek. Amacımız tarımsal üretimin desteklenmesi suretiyle ortaklarımızın ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak ve ülke insanının kaliteli ve sağlıklı gıdaya uygun fiyatlarla ulaşımını sağlamak.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI KALDIRIM VE YOL İŞGALLERİNE GEÇİT VERMİYOR
MERSİN’DE KURUMLAR YEŞİL DÖNÜŞÜM İÇİN BULUŞTU
TARSUS MÜFTÜLÜĞÜ ULU CAMİİ'DE AŞURE İKRAMINDA BULUNDU
Başkan Çakır, Türkiye-kktc Ticaret Odası Forumu Yuvarlak Masa Toplantısı’na Katıldı
ÇAMLIYAYLA'DA GÖREV SÜRELERİ SONA EREN KURUM AMİRLERINE VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
VALİ TOROS'TAN, MERSİN İDMANYURDU'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
MERSİN'DE YÖRÜKLERİN GÖÇ YOLLARI DÜZENLEDİ
TARSUS'TA BİTKİ KORUMA BAYİLERİ BİLGİLENDİRİLDİ
MÜDÜR KARADAĞ'DAN, MÜDÜR ŞAHİN'E ZİYARET
MÜDÜR ŞAHİN, ÇAMLIYAYLA ÜRETİCİ KADINLAR DERNEĞİ’NİN STANDINI ZİYARET ETTİ

Mersin Haber ,Mersin