CHP'li Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yeni Dönem İçin Mazbatasını Aldı

31 Martta yapılan seçimlerde yeniden Mezitli Belediye Başkanı seçilen Neşet Tarhan, mazbatasını aldı.

03 Nisan 2019 Çarşamba, 18:34
CHP'li Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yeni Dönem İçin Mazbatasını Aldı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Adliye Sarayında düzenlenen törenle Mezitli İlçe Seçim Kurulu Başkanı Süleyman Bal’dan alkışlar eşliğinde alan Başkan Tarhan’a yoğun sevgi gösterisinde bulunuldu.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, mazbatasını alarak ikinci dönemine resmen başladı. Beraberinde eşi Sembol Tarhan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Fatma Güner, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Mezitli İlçe Başkanı Bayram Yıldırım, CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kolları örgütleri yeni seçilen belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşla birlikte Mersin Adliye Sarayında bulunan İlçe Seçim Kuruluna gelen Başkan Tarhan, mazbatasını aldı. Mezitli İlçe Seçim Kurulu Başkanı Süleyman Bal’dan alkışlar eşliğinde alan Başkan Tarhan, seçim sonuçlarının Mezitli'ye, Mersin'e ve Türkiye'ye hayırlı olmasını istedi.
Seçimler sonrası sayımların yapılmasında İlçe Seçim Kurulu Başkanı, Seçim Kurulu Müdürü ile çalışanlarına teşekkürlerini ileten Başkan Tarhan, “Gayet güzel bir süreç geçirdik. Hiçbir olumsuzluğa izin vermeden sağduyulu biçimde hareket ederek hiç bir kuşkuya yer vermeden süreci tamamlamışlardır. Halkın güveniyle buralara geldik. Ben kendilerinin canla başla çalışmalarına burada tanık oldum. Bu çalışmanın tüm Türkiye’ye örnek olması en büyük dileğimiz. Ben bu süreçte gecesini gündüzüne katarak yanımda olan değerli partililerimize, gönüllü çalışanlarımıza vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Demokrasi adına sevindirici bir şekilde hiçbir olay yaşanmadan seçimin sonuçlandığını ifade eden CHP Mersin İlçe Başkanı Adil Aktay, “Demokrasi kazandı. Başkanımız Neşet Tarhan, gurur verici bir şeklide oylarını önceki dönem seçimlerine göre daha da yükselterek seçildi. Mersinimize, Mezitlimize hayırlı olsun” dedi.
Başkan Tarhan, daha sonra aynı binada mazbatasını alan Yenişehir Belediye başkanı Abdullah Özyiğit için düzenlenen törene katıldı. Düzenlenen törenin ardından CHP İl Başkanlığı tarafından Mersin Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene katılan Başkan Tarhan, Atatürk anıtına çelenk koydu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin