CHP Silifke İlçe Başkanı Sungur, "Silifke’de Chp Oyları Hızla Yükselişte"

Cumhuriyet Halk Partisi Silifke İlçe Başkanı Cemil Sungur, ‘Silifke’de partimizin oyları her geçen gün artarak yükseliyor."

19 Mart 2019 Salı, 14:31
G: 19.03.2019 - 17:29
CHP Silifke İlçe Başkanı Sungur, "Silifke’de Chp Oyları Hızla Yükselişte"
-

Sungur, "Yaptığımız araştırmalara ve çalışmalarımıza göre Silifkeliler, Atatürk’ün partisine Cumhuriyet değerlerine ve özgür geleceğine en iyi şekilde sahip çıkıyor ve her zamanda çıkacaktır’ dedi.
CHP Silifke İlçe Başkanı Cemil Sungur, Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Cumhuriyet’e sonuna kadar sahip çıkacaklarını hiçbir koşulda bundan vazgeçmeyeceklerini belirterek, toplumun her kesimini ve herkesi kucakladıklarını ifade etti.
Silifke’nin coğrafi konumu, tarihi ve doğal güzellikleri ve nüfus yapısıyla Mersin’in en önemli ilçelerinden biri olduğunu vurgulayan CHP İlçe Başkanı Sungur; ‘Belediye Başkanımıza ve partimiz CHP ye Silifkeli hemşerilerimizin desteği dün olduğu gibi bugünde tamdır ve her geçen gün daha da artmaktadır.
Silifke sadece Mersin’in değil tüm Türkiye'nin bildiği ve tanıdığı bir ilçedir. Silifkeli vatandaşlarımız Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyete sonuna kadar sahip çıkmıştır. Partimize oy verende vermeyende bütün herkes bizim yoldaşımız, kardeşimiz, abimiz, ablamız olarak Cumhuriyetçi bir birey olmaya devam edecektir. Ortak paydamız Atatürk’tür Cumhuriyet’tir. Bu değerler Türkiye cumhuriyetinin temel taşıdır çimentosudur. Bu düşüncelerle bize sahip çıkan ve destek veren bütün vatandaşlarımıza, partililerimize ve seçmenlerimize teşekkür ediyorum’ dedi.
'CUMHURİYET YOLUNDA DURMADAN DEVAM EDECEĞİZ'
"Biz toplumun her kesimini kucaklıyoruz” diye konuşan Başkan Sungur, ‘Gelin Cumhuriyet Halk Partisi olarak birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermeyelim. On yedi yıldır iktidarda olanların söyleyebilecekleri bir şey kalmamıştır. Yapay gündemler yaratıp Beka sorunu diye bir söylem tutturmuşlardır. Böyle bir sorun varsa da kendileri yaratmıştır. İktidar ’da kalabilmek ve koltuklarını garantilemek için vatandaşlarımızı kutuplaştıranlardan ayrıştıranlardan bizi bölmeye, parçalamaya ve kargaşa çıkarmaya çalışanlardan vatandaşlarımız mutlaka hesap soracaktır ve bu oyuna gelmeyecektir. Türkiye’mizin gerçek gündemi ekonomidir, işsizliktir. Vatandaşlarımız çarşıya pazara çıkamıyor bir sürü okumuş üniversiteli gencimiz işsiz. Esas bunların konuşulması gerekli iken iktidar ve destekçileri sürekli gündem değiştirmektedirler. Halkımızın bu yalanlara karnı toktur ve bu masallara inanmayacaktır. Onlara inanıyor ve güveniyoruz’
YETKİLERİ ELİNDEN ALINAN MUHTARLARIMIZIN HAKKINI ARAMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Büyükşehir Yasasını çıkartarak, asgari ücretten bile düşük bir maaş ve sigortayla diğer tüm hakları elinden alınan muhtarların haklarını aramaya CHP olarak devam edeceklerini açıklayan Sungur, "Biz muhtarlarımızın sorunlarını sahada gezerken dinliyoruz. Silifke ilçesindeki muhtarlarımız artık köylerini ve yetkilerini geri istiyor. Apoletleri sökülmüş ve mahallede görev yaparken kendi sıkıntılarını çözmekten aciz hale gelen muhtarlarımızı yeniden yetkilendirmek ve onların eski güçlerine kavuşmaları için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bir olursak, birlik olursak ve beraber olursak kazanan biz oluruz. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olur. Kazanan vicdanlarımız ve gönüllerimiz olur. Değerli hemşerilerim. Atatürk’ün gösterdiği bu yolda, Cumhuriyet yolunda ne pahasına olursa olsun, el birliğiyle güç birliğiyle yürümeye, aydınlık geleceğimizi kurmaya devam edeceğiz’ diye konuştu.
 
CHP Silifke İlçe Başkanı Sungur, ''Silifke’de Chp Oyları Hızla Yükselişte''
CHP Silifke İlçe Başkanı Sungur, ''Silifke’de Chp Oyları Hızla Yükselişte''
CHP Silifke İlçe Başkanı Sungur, ''Silifke’de Chp Oyları Hızla Yükselişte''

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”

Mersin Haber ,Mersin