CHP Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, “Her İki Kişiden Birinin Oyunu Alıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, partisinin Tarsus Belediye Başkan adayı Dr. Haluk Bozdoğan ile birlikte muhtarlarla bir araya geldi.

18 Mart 2019 Pazartesi, 08:59
G: 18.03.2019 - 09:01
CHP Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, “Her İki Kişiden Birinin Oyunu Alıyoruz”
-

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, rakipleriyle aralarındaki puan farkını giderek açtıklarını belirterek, “Fark o kadar açılmış ki kapatmaları mümkün değil. Şu anda her iki kişiden birinin oyunu alıyoruz. Demek ki insanlar bizi izliyor. Demek ki izlediğimiz yol, ortaya koyduğumuz projeler doğru” dedi. Mersin’de fark yaratan bir belediye başkanı olacağını söyleyen Seçer, “Mersin seçer, Vahap yapar” ifadelerini kullandı.
Daha sonra Toroslar’a geçen Vahap Seçer, partisinin Toroslar Belediye Başkan adayı Süleyman Dalkılıç, Mersin milletvekili Cengiz Gökçel ve İl Başkanı Adil Aktay ile birlikte Gözne, Ayvagediği, Kaşlı ve Demirtaş mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.
‘FARK AÇILIYOR, KAPATMALARI MÜMKÜN DEĞİL’
Gözne’de esnafı ziyaret ettikten sonra kalabalık bir topluluğa hitap eden Vahap Seçer şunları söyledi: “Birileri için yolun sonu göründü. Toplumda bir memnuniyetsizlik var. İnsanlar huzursuz, insanlar değişim istiyor. Ak Parti seçmeni çıkış yolu arıyor. Tutunacak bir dal istiyor. HDP seçmeni kendine terörist denilmesine isyan ediyor. ‘Cumhurbaşkanı böyle bir ifade kullanmamalıydı’ diyor. İyi Partililer Mersin’de mağdur edildiklerini düşünüyor. Hırslılar. MHP’liler mahcup. Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal dedikleri gibi, MHP’liler de Ankara’dan verilmek istenen istikametin yanlış olduğunu biliyor. Aynı şekilde Ak Partililer de bu istikamet verme çabasından, bu oyunuzu şuna vereceksiniz talimatından rahatsız. Şimdi böyle bir tablo var. Bu tabloda 1 Nisan’ın Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar Belediye Başkanı Süleyman Dalkılıç. Bunu niye söylüyorum? Zorlandığımız ilçeler de var ama il genelinde fark o kadar açılmış ki kapatmaları mümkündeğil. Ama biz rehavete kapılmayacağız. Sandığı bırakmayacağız. Peki biz bu oyu nereden alıyoruz? Şu anda iki kişiden birinin oyunu alıyoruz. Demek ki insanlar bizi izliyor. Demek ki izlediğimiz yol, ortaya koyduğumuz projeler doğru projeler.”
‘MERSİNLİ SEÇER, VAHAP YAPAR’
Ayvagediği Mahallesi’nde esnafı ziyaret eden Vahap Seçer, daha sonra Kaşlı Mahallesi’ne geçerek burada vatandaşlara hitap etti.
‘Ben belediyeciliği iyi yaparım’ diyerek ortaya bir iddia koyduğunu belirten Vahap Seçer, “Bu bir iddiadır. İddialı insanları seçin. Fark yaratacak insanları seçin. İşte ben onun için diyorum ki ben sıradışı bir belediye başkanı olacağım. Mersin’de fark yaratacağız. Mersin seçer, Vahap yapar. Çok laf değil, çok iş yapacağız. 2.5 yıldır projeler üzerinde çalışıyoruz. Mersin’de ne oluyor, ne bitiyor biliriz. Kimse bize lolo yapamaz. Çünkü Mersin’i bir uçtan bir uca tanıyoruz, biliyoruz” ifadelerini kullandı.
DEMİRTAŞ MAHALLESİ’NDE COŞKULU KARŞILAMA
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Demirtaş Mahallesi’nde de vatandaşlarla buluştu. Seçer, mahalleye girişinde meşaleler ve konfetilerle karşılanırken yüzlerce kişi açılışın yapıldığı caddeden, çok sayıda kişi de çevredeki evlerin damlarından Vahap Seçer’in konuşmasını izledi.
Vahap Seçer, “Sizin yüzünüzü güldürmek için, herkesi huzurlu, refah seviyesi yüksek, zengin bir Mersin’de yaşatmak için çalışacağız. Kendimiz için, çevremiz için değil, halk için çalışacağız, söz veriyorum” dedi.
 
CHP Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, “Her İki Kişiden Birinin Oyunu Alıyoruz”
CHP Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, “Her İki Kişiden Birinin Oyunu Alıyoruz”
CHP Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, “Her İki Kişiden Birinin Oyunu Alıyoruz”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi

Mersin Haber ,Mersin