CHP Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, ‘Belediyeler Kimsenin Çiftliği Değil’

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Silifke’de vatandaşlarla buluştu

24 Şubat 2019 Pazar, 16:36
CHP Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, ‘Belediyeler Kimsenin Çiftliği Değil’
-

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, belediye başkanlıklarının kimsenin babasının çiftliği olmadığını, yan yatma yeri olmadığını vurguladı. Hiçbir belediye başkanının ‘para yok yatırım yapamıyorum’ diyemeyeceğini ifade eden Seçer, “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin parası var. Önemli olan parayı doğru kullanmak, yandaşa yedirmemek, doğru kadrolar kurmak. Biz böyle bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Bakalım el mi yaman bey mi yaman? Mersin’i nasıl yönettiğimizi göstereceğiz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Silifke’nin Yeşilovacık ve Akdere mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Seçer’e gezilerinde Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ile Gülnar Belediye Başkan adayı Mehmet Kale de eşlik etti.
Yeşilovacık’ta partisinin seçim bürosunu açan Vahap Seçer, daha sonra köy kahvehanesinde vatandaşlara hitap etti.
Yeşilovacık’ın çimento fabrikası ve termik santral gibi projelerin hedefi olduğunu hatırlatan Vahap Seçer, “Burası sanayi bölgesi değil, turizm bölgesi olmalı. Her yere çimento fabrikası, termik santral yapabilirsiniz ama her yere turizm tesisi yapamazsınız. Enerji yatırımları da gereklidir. Ama bunların yapılacağı yer benim Mersinim değildir. Biz bu bölgeyi turizme açmak zorundayız. Belediye başkanı olduğumda bu yörede turizmin gelişmesini sağlayacak bir imar düzenlemesi yapacağız. Turizm yatırımcılarını teşvik edeceğiz. Alanya-Taşucu arası yol çalışmaları bitmek üzere. Kim yapıyorsa Allah razı olsun. Ben doğru olanı överim, yanlış olanı eleştiririm. Sahil yolu projesi doğrudur ama çimento fabrikası yanlıştır, termik santral yanlıştır, nükleer santral yanlıştır” dedi.
‘BAKALIM, EL Mİ YAMAN, BEY Mİ YAMAN’
İş dünyasındaki, tarımdaki ve milletvekilliğindeki tecrübelerini, birikimlerini belediye başkanlığı dönemine değerlendireceğini belirten Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:
“Belediye başkanlığı kimsenin babasının çiftliği değil. Yan gelip yatma yeri değil. Hiçbir belediye başkanı, hele de Mersin’de hiçbir belediye başkanı ‘param yok, imkanım yok, ben yatırım yapmıyorum’ diyemez. Bana günlerdir şikayet geliyor. Aydıncık’ta, Yeşilovacık’ta insanlar çamurlu su içiyor. Bunun para yok diye bahanesi olur mu? Bulacağız, buluşturacağız, Yeşilovacık halkına tertemiz suyu vereceğiz.Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin parası var. Önemli olan parayı doğru kullanmak, yandaşa yedirmemek, doğru kadrolar kurmak. Biz böyle bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Bakalım el mi yaman bey mi yaman? Mersin’i nasıl yönettiğimizi göstereceğiz.”
‘İNSANLARA KİRLİ SU İÇİRİYORSUN, BUNUN BEKA SORUNUYLA NE İLGİSİ VAR?’
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer daha sonra Silifke’nin Akdere Mahallesi’ne geçerek burada da vatandaşlarla sohbet etti.
Akdere sakinleri sohbette içme sularının temiz olmadığını, düğün salonu başta olmak üzere sosyal tesislere ihtiyaç duyduklarını anlattı.
Vahap Seçer de, “Cumhur İttifakı’na oy verin diyorlar. Niye? Beka sorunu varmış. Burada, Akdere’de insanlara asbesli borudan gelen sağlıksız, kirli suyu içiriyorsun, bunun beka sorunuyla ne ilgisi var? Teyzem düzgün, temiz bir düğün salonumuz olsun diyor, bunun beka sorunuyla ne ilgisi var. Ne beka sorunu? Bu köylerin su sorununu kim çözecek? Altyapı sorununu kim çözecek? Yol sorununu kim çözecek. Bütün partilerden kardeşlerime sesleniyorum. Bunlar siyasetin oyunları, bu laflara kanmayın. Size kim hizmet getirecekse, kim su sorununu çözecekse oyunuzu ona verin” ifadelerini kullandı.
CHP Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, ‘Belediyeler Kimsenin Çiftliği Değil’
CHP Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, ‘Belediyeler Kimsenin Çiftliği Değil’
CHP Mersin Büyükşehir Adayı Vahap Seçer, ‘Belediyeler Kimsenin Çiftliği Değil’

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin