CHP GENEL MERKEZİ'NDEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ÖNEMLİ ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi, Türkiye genelinde yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ve kentlerin sorunlarına hızlı çözümler üretilmesi amacıyla başlattığı ziyaret programı kapsamında Tarsus’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

26 Eylül 2024 Perşembe, 16:23
CHP GENEL MERKEZİ'NDEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ÖNEMLİ ZİYARET
-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi, Türkiye genelinde yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ve kentlerin sorunlarına hızlı çözümler üretilmesi amacıyla başlattığı ziyaret programı kapsamında Tarsus’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıda, şehrin geleceğini şekillendirecek önemli projeler masaya yatırıldı.

CHP Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Genel Saymanı Özgür Karabat, Antalya Milletvekili Cavit Arı ve Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkanı Abuzer Aydın’dan oluşan CHP heyeti, Tarsus’ta bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyarete ayrıca CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür ve CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin de katıldı.

 

TARSUS'UN GELECEĞİ İÇİN ÖNEMLİ DEĞERLENDİRMELER YAPILDI

Toplantıda, Tarsus’un sosyal ve ekonomik kalkınmasını hızlandıracak projeler hakkında geniş kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Kentin geleceği adına atılacak adımlar üzerinde durulurken, bölgedeki sorunların çözümü ve Tarsus’un kalkınmasına yönelik yeni yatırımlar tartışıldı. Özellikle altyapı projeleri, sosyal hizmetler ve yerel ekonomik gelişimi destekleyen çalışmalar ön plana çıktı.

GÖKAN ZEYBEK:" CHP'Lİ BELEDİYELER HER ZAMAN HALKININ YANINDA"

CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, toplantıda yaptığı konuşmada, CHP’li belediyelerin vatandaşın huzur ve refahını sağlama konusunda önemli adımlar attığını belirtti. Zeybek, “Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak, güvenli ve adil bir yönetim anlayışı doğrultusunda vatandaşlarımızın yanında olmaya ve kentlerimize değer katmaya devam edeceğiz,” dedi.

 

BAŞKAN BOLTAÇ "CHP'NİN DESTEĞİYLE DAHA GÜÇLÜ BİR TARSUS"

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, nazik ziyaretlerinden dolayı CHP heyetine teşekkür ederek, Tarsus’un geleceği için yapılacak projelerden bahsetti. Boltaç, CHP Genel Merkezi’nin desteğiyle, Tarsus’un daha gelişmiş bir altyapıya sahip olacağını vurguladı. Başkan Boltaç, “Tarsus’un sosyal, ekonomik ve çevresel sorunlarına yönelik olarak kapsamlı bir kalkınma planı üzerinde çalışıyoruz. Bu projeleri hayata geçirdiğimizde kentimiz, hem yaşam kalitesi hem de hizmetler açısından örnek bir şehir olacak,” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
VALİ PEHLİVAN, AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
MERSİN ÜNİVERSİTESI İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR ERDAL BAYKAN, DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Tarsus'ta feci kaza 1 ölü, 2 yaralı
BAŞKAN BOLTAÇ: "TARSUS, GELECEKTE YILDIZI PARLAYACAK BİR KENT HALİNE GELİYOR" "
BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS'A TRANVAY PROJESİ...
VALİ PEHLİVAN: "AHİLİK HAFTASI KUTLU OLSUN"
CHP GENEL MERKEZİ'NDEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ÖNEMLİ ZİYARET
İLK DEFA 3 YILLIK TARIMDA DESTEKLEME PAKETİ AÇIKLANDI, YENİ BAHÇE TESİSLERİNE DİKKAT
Başkan Seçer Tarsus TSO Eylül Ayı Meclis Toplantısı ve Müşterek Komite Toplantısı’na Katıldı
MESKİ, ÖĞRENCİLERİ SU TASARRUFU HAKKINDA BİLGİLENDİRİYOR

Mersin Haber ,Mersin