CHP Başkan Adayı Vahap Seçer, ‘Belediye Başkanı Irkçı, Ayrımcı Olamaz’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ertugan ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

29 Mart 2019 Cuma, 13:25
CHP Başkan Adayı Vahap Seçer, ‘Belediye Başkanı Irkçı, Ayrımcı Olamaz’
-

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, “Vatandaşın derdi geçim ama bu şeytanlar köylerde korsan bildiri dağıtıp o Kürt, bu Alevi diyerek insanlar arasında nifak çıkarmaya çalışıyor. Köylünün aklında bunlar yok ama bunlar şeytan. Asıl bölücü bu şeytanlar. Ben belediye başkan adaylarını bu konuyla ilgili suçlamak istemem. Belediye başkan adaylarının bunları kafasında soyutlamış olması lazım. Belediye başkanı ırkçı olamaz. Ayrımcı olamaz. Vatandaşları arasında ayrım yapamaz” dedi.
Kendisinin de esnaflıktan gelen bir iş insanı olduğunu ifade eden Vahap Seçer, “Bir tarafta milletvekilliği ve siyaset deneyimim, bir tarafta iş dünyası deneyimim beni etkili bir belediye başkanı profili haline getiriyor. Elbette takdir Mersin halkının ama ben de belediyeyi yönetmeye her yönüyle hazırım” dedi.
Vahap Seçer, afiş ve pankartlarına yapılan saldırılar ve köylerde bir partinin adı kullanılarak dağıtılan korsan bildirilerle ilgili değerlendirmelerde de bulundu. Vahap Seçer şunları söyledi:
“Pankartlarımızın, afişlerimizin üzerine bir örgütün adını yazanlar, bizi terörist olmakla itham edenler, köylere gidip korsan bildiri dağıtarak insanların milliyetçilik hassasiyetlerini kaşımaya çalışanlar hem insanlık adına ayıp ediyorlar, hem ülkeyi bölüyorlar. O köylerdeki adamın derdi, vatandaşın derdi geçim ama bu şeytanlar köylerde korsan bildiri dağıtıp o Kürt, bu Alevi diyerek insanlar arasında nifak çıkarmaya çalışıyor. Köylünün aklında bunlar yok ama bunlar şeytan. Asıl bölücü bu şeytanlar. Ben belediye başkan adaylarını bu konuyla ilgili suçlamak istemem. Ama onların da buna dur demesi lazım. Zaten bu olaylar bumerang gibi onlara dönüyor. Belediye başkan adaylarının bunları kafasında soyutlamış olması lazım. Belediye başkanı ırkçı olamaz. Belediye başkanı ayrımcı olamaz. Belediye başkanı vatandaşları arasında ayrım yapamaz. Belediye başkanı vatandaşını partisinden dolayı aşağılayamaz, suçlayamaz. Ben bunu reddediyorum.”
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, daha sonra Tarsus’a geçti. Bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Seçer, işletmeleri de ziyaret ederek işçiler ve işverenlerle bir araya geldi.
CHP Başkan Adayı Vahap Seçer, ‘Belediye Başkanı Irkçı, Ayrımcı Olamaz’
CHP Başkan Adayı Vahap Seçer, ‘Belediye Başkanı Irkçı, Ayrımcı Olamaz’
CHP Başkan Adayı Vahap Seçer, ‘Belediye Başkanı Irkçı, Ayrımcı Olamaz’

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin