CHP Adayı Vahap Seçer, Yerel Seçimleri Beka Sorunu Olarak Göstermeye Çalışan Anlayışa Tepki Gösteri

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, yerel seçimlerin farklı mecralara, farklı siyasi tartışmalara ve beka sorunu tartışmalarına çekilmesini doğru bulmadığını söyledi.

12 Mart 2019 Salı, 08:39
G: 12.03.2019 - 22:14
CHP Adayı Vahap Seçer, Yerel Seçimleri Beka Sorunu Olarak Göstermeye Çalışan Anlayışa Tepki Gösteri
-

‘ÇARESİZLİĞİN GÖSTERGESİ’
Seçer, “Bu aslında biraz da çaresizliğin göstergesi. Söyleyecek sözü olmayanların başvurduğu bir yöntem. İnsanlar belediye başkanı seçtiğinin farkında, nasıl bir hizmet alacağını düşünüyor. İşini, aşını düşünüyor. Bunların konuşulmasını istiyor. Ama öte yandan birileri insanların kafasını karıştırmaya çalışıyor” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, gazi ve şehit aileleri, muharip gaziler ve emekli astsubaylarla kahvaltıda bir araya geldi.
Vahap Seçer daha sonra Demokratik Sol Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Emrah Küçükkaptan ile Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Erdal Alkan’ı ziyaret etti. Ziyaretler de CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel de hazır bulundu.
Saadet Partisi adayı Erdal Alkan, partisinin il başkanlığı binasında ağırladığı Vahap Seçer’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve başarılar diledi.
Alkan, “Saadet Partisi kendi adına yarışa girmiştir, CHP de kendi adayıyla yarışa girmiştir. Hepimiz kazanmak için yarışıyoruz. Bu bir yerel seçimdir. Malum çevrelerin iddia ettiği gibi bir beka sorunu değil. Mersin’in ulaşımını kim düzeltir, metroyu kim yapar, kim daha iyi hizmet eder, meselemiz budur. Bu seçim sürecinde bunların konuşulması gerekir” dedi.
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer de, , yerel seçimlerin farklı mecralara, farklı siyasi tartışmalara ve beka sorunu tartışmalarına çekilmesini doğru bulmadığını söyledi
‘SÖYLEYECEK SÖZÜ OLMAYANLARIN BAŞVURDUĞU BİR YOL’
Seçer, “Bu aslında biraz da çaresizliğin göstergesi. Söyleyecek sözü olmayanların başvurduğu bir yöntem. Eminim ki halk bunu görüyor. İnsanlar belediye başkanı seçtiğinin farkında, nasıl bir hizmet alacağını düşünüyor. İşini, aşını düşünüyor. Bunların konuşulmasını istiyor. Ama öte yandan birileri insanların kafasını karıştırmaya çalışıyor. Bir siyasetçi olarak bize yapılan iftira ve karalamaları ciddiye almasam da bir insan olarak bu karalamalar beni yaralıyor. Gerçekten çok incitici. Ben inanıyorum ki hak yerini bulacak. Türk milletinin ferasetine inanıyorum. Tarihte bu sabittir” ifadelerini kullandı.
Önümüzdeki yerel seçimlerde halkın iradesinin sandığa yansıması için sandık güvenliği dahil her türlü önlemin alınması gerektiğini ifade eden Vahap Seçer, adil bir seçim süreci yaşanmasını temenni ettiğini söyledi.
TARSUS SANAYİ SİTESİNDE ESNAFLA BULUŞTU
Vahap Seçer daha sonra Tarsus’ta özel bir işletmeyi ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. Tarsus Ulaşım A.Ş’de halk otobüsü sürücüleri ve hat sahipleriyle buluşan Seçer, Tarsus Ziraat Odası ile Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası’nı da ziyaret etti.
Vahap Seçer, Tarsus temasları kapsamında Tarsus Sanayi Sitesi’ni de ziyaret ederek esnafla ve çalışanlarla selamlaştı.
CHP Adayı Vahap Seçer, Yerel Seçimleri Beka Sorunu Olarak Göstermeye Çalışan Anlayışa Tepki Gösteri
CHP Adayı Vahap Seçer, Yerel Seçimleri Beka Sorunu Olarak Göstermeye Çalışan Anlayışa Tepki Gösteri

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin