Çankaya'nın görme engelli futbolcuları puan farkını 12’ye çıkardı

ANKARA - Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (GESK) futbol takımı, ligin bitmesine bir hafta kala Gaziantep Görme Engelliler Spor Kulübü’nü 6-0 mağlup ederek ligdeki puan farkını 12’ye çıkardı.

09 Kasım 2015 Pazartesi, 11:40
Çankaya'nın görme engelli futbolcuları puan farkını 12’ye çıkardı
-

ANKARA - Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (GESK) futbol takımı, ligin bitmesine bir hafta kala Gaziantep Görme Engelliler Spor Kulübü’nü 6-0 mağlup ederek ligdeki puan farkını 12’ye çıkardı.

Turkcell Sesi Görenler (B1 hiç görmeyenler) Deplasmanlı 1. Ligi'nde, hafta sonu Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Spor Tesisleri’nde Gaziantep Görme Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya gelen Çankaya GESK, rakibini 6-0 mağlup ederek, lig şampiyonluğunda puan farkını yükseltti.

Maç öncesi müsabakaya sahada birlikte hazırlanan her 2 takımın karşılaşması da centilmence geçti. Engellerin birlikte aşılacağını ve başarılarını sergileyen takımlardan Çankaya GESK, hafta sonu İzmir’de oynanacak ligin son maçında, İzmir Çağdaş ile karşılaşarak kupaya erişecek.
CİHAN

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS'TA ÜZÜMDE ERKEN HASADI ÖNLEMEYE ORTAK DENETİM
MERSİN  İDMANYURDU, OLCAY ŞAHAN 'A EMANET
Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nde TAMP Toplantısı Yapıldı
VALİ TOROS'UN GÜN İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ KABULLER
TARSUS TİCARET BORSASI’NDAN YEŞİLOVA ZİYARETİ
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN ORAK HÜCRE ANEMİSİNE DİKKAT ÇEKEN KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ
TÜM EMEKLİLER DERNEĞİ GENEL BAŞKANI’NDAN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET
ADANA'DA YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI DÜŞTÜ
Tarsus'ta TÜBİTAK Bilim Fuarları Festivali
BAŞKAN SEÇER, EĞİTİME KALICI ESER KAZANDIRAN ‘HAYIRSEVERLERLE BULUŞMA PROGRAMI’NA KATILDI

Mersin Haber ,Mersin