Büyükşehir’in Şehir Tiyatroları Yeni Sezona Hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı. Seyirciyle buluşmak için gün sayan Şehir Tiyatroları oyuncuları, provalarına başladı.

02 Ekim 2019 Çarşamba, 08:48
Büyükşehir’in Şehir Tiyatroları Yeni Sezona Hazır
-

Ekim ayında başlayacak 2019-2020 sezonunda Anton Çehov’un Sevgili Doktor’undan Orhan Kemal’in Murtaza’sına, Samed Behrengi’nin Küçük Kara Balık’ından Baran Güler’in Uğurböceği Pani ve Muhteşem Serüveni’ne kadar birçok oyun Mersinli tiyatro severler için sahnelenecek.
Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yaklaşık 20 yıldır faaliyet gösteren ve Mersinli tiyatro severleri yüzlerce oyunla buluşturan Şehir Tiyatroları, perdelerini açmak için gün sayıyor. Yeni sezon için yoğun bir çalışma temposu içerisine giren şehir tiyatrosu oyuncuları provalarına devam ediyor.
Yeni sezonun ilk ayrıntılarını ise tiyatro severlerle paylaşan Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Ahmet Aksoy “2019-2020 sezonu için Ekim ayının ikinci haftası ‘perde’ diyeceğiz. İlk olarak Anton Çehov’un Sevgili Doktor adlı oyununu seyirci ile buluşturmayı planlıyoruz. Ardından çocuk oyunlarımızla devam edeceğiz. Küçük Kara Balık adlı oyunumuzu sahneleyeceğiz. Küçük kardeşlerimizi oldukça keyif alacakları oyunlarla buluşturacak ve her Pazar günü sahnede olacağız. Onun ardından Orhan Kemal’in Murtaza adlı oyunuyla devam edeceğiz. Daha başka oyunlarımız da olacak. 2019-2020 güzel bir sezon olacak. Seyircilerimiz bizi beklesinler.” diyerek yeni sezonu heyecanla bekleyen Mersinli tiyatro severlere seslendi.
Şehir Tiyatroları Ekim ayının ilk haftası ‘Perde’ diyecek
Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Ekim ayının ilk haftası perdelerini açacak. İlk olarak Neil Simon uyarlamasıyla Anton Çehov'un kısa oyun ve öykülerinden yola çıkılarak yazılan "Sevgili Doktor" adlı oyun, Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncuları tarafından sahnelenecek. İnsan hakları, sınıfsal ayrım, sömürü gibi konulara mizahi bir dille yaklaşılacak olan oyunda birbirinden bağımsız 7 hikaye canlandırılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Tanınan İsmi Gazeteci-TV Programcısı Ahmet Özdemir Hastaneye Kaldırıldı
Mersin Mezitli Soli’de Kaldırımda Duran Bank 2 Kişi Tarafından Çalındı
Mersin Büyükşehir’in Maharetli Ustaları Ekipmanları Baştan Sona Yeniliyor, Maharetli Ustalar Maliyeti Azaltıyor Kesintisiz Hizmet Sağlıyor
Başkan Seçer’den İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret: “Her Zaman Yanı Başınızdayım”
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”

Mersin Haber ,Mersin