Büyükşehir’den, Tarsus'a Kapsamlı Hizmet

Tarsus kent merkezinde bulunan trafiğe kapalı Yarenlik Alanı’nın simgesi durumundaki kauçuk ağaçları, Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından budandı. Koyu gölgesiyle, vatandaşların özellikle sıcak yaz aylarında altında durup dinlendikleri ağaçların çevresi de temizlendi.

29 Kasım 2019 Cuma, 12:06
Büyükşehir’den, Tarsus'a Kapsamlı Hizmet
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri tarafından, Tarsus’ta Yarenlik Alanı’nda bulunan onlarca kauçuk ağacı budandı. Ağaçların çevresinde temizlik çalışması da gerçekleştirildi.

Her gün on binlerce kişi geçiş yapıyor

Tarsus’ta Atatürk Caddesi’nin PTT ana binası ile Halk Eğitim Merkezi hizmet binası arasında kalan bölümünün trafiğe kapatılmasıyla oluşturulan Yarenlik Alanı’nda yer alan ve özellikle sıcak yaz aylarında koyu gölgesiyle ilgi çeken kauçuk ağaçları, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından, kovalı vinç aracılığıyla ve makinalar vasıtasıyla budandı.

Görsel olarak da dikkat çeken ağaçlar, ekiplerin titiz çalışmasıyla şekilli olarak budanırken, çevresinde de kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Tarsus kent merkezinin Kuzey-Güney hattında bulunan Yarenlik Alanı’nda her gün on binlerce vatandaş gidiş-geliş yapıyor. Cadde üzerinde ağırlıklı olarak mağazalar ve kafeler yer alıyor. Ağaçların altında bulunan banklarda da özellikle emekli vatandaşlar oturarak dinlenme fırsatı buluyor.

Oturma grupları da temizlendi

Çalışmalar kapsamında Yarenlik Alanı’nda yer alan oturma grupları ve oturma grupları içerisindeki bodur süs bitkileri de yine şekilli olarak budandı. Çalışmalar kapsamında temizlik ekipleri de detaylı temizlik çalışması yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin