Büyükşehir’den Tarsus ve Çamlıyayla’da 13 Farklı Noktaya Çocuk Oyun Parkı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus ve Çamlıyayla’da 13 farklı noktaya çocuk oyun parkları kurdu. Başkan Vahap Seçer’in geçtiğimiz yıl çocuklara söz vermesi ile başlatılan çalışma kapsamında il genelinde 50 farklı noktaya çocuk oyun parkları kuruldu.

01 Mart 2021 Pazartesi, 09:42
G: 01.03.2021 - 10:12
Büyükşehir’den Tarsus ve Çamlıyayla’da 13 Farklı Noktaya Çocuk Oyun Parkı
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında Tarsus’ta Şahin Mahallesi Umut Özkul Anaokulu ve 27 Aralık İlkokulu bahçesine, ayrıca Kefeli, Aliağa, Yeşiltepe, Çiftlik, Halitağa, Günyurdu, Yenice ve Taşobası mahallelerine çocuk oyun parkları monte edildi.
‘Hiçbir Mahalle Parksız, Hiçbir Çocuk Oyunsuz Kalmayacak’ sloganı ile hareket eden Büyükşehir Belediyesi, Çamlıyayla’da ise Giden, Belçınar ve Darıpanarı mahallelerine çocuk oyun parkları monte etti.
İçerisinde salıncak, kaykay, tahterevalli bulunan ve tüm kalite belgelerine sahip olan oyun grupları ile çocuklar eğlencenin tadını doyasıya yaşayabilecekler.
Yürütülen “Adını Sen Koy” projesi ile kurulan parkların adını da çocuklar belirleyecek.
Çocuklar 1 Nisan 2021 tarihine kadar hayal ettiği ismi bir mektup veya resimle anlatarak [email protected] adresinden gönderecek ve jürinin değerlendirmesine sunacak. Çocuklar, muhtarlar aracılığıyla da belirledikleri isimleri Büyükşehir’e ulaştırabilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN VALİSİ ATİLLA TOROS'UN KURBAN BAYRAMI MESAJI
MERSİN'DE MAHALLE MUHTARLARINA ORMAN YANGINLARI KONUSUNDA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
ALBAY KOSTAK'TAN KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU'NA ZİYARET
TARSUS TSO BAŞKANI KOÇAK, ODANIN PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI
TÜRKİYE 'NİN İLK ASTRONOT ALPER GEZERAVCI TARSUS'A GELDİ
AKDENİZ BELEDİYESİ'NDEN YERLİ TOHUM, YERLİ EKMEK
REKTÖR ÖZEN, MHP TARSUS İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ
TARSUS’TA PLASTİK KASA HAMMADDESİ POLİETİLENDİR YÜKLÜ TIRIN TAŞIDIĞI YÜK YOLA SAVRULDU
TARSUS'TA BUĞDAY HASADINA BAŞLANDI
Akdeniz İlçesinde Zirai Donun Etkileri Yerinde İncelendi

Mersin Haber ,Mersin