Büyükşehir’den Hemşireler Günü’ne Özel Müzikli Kutlama! Hazırlanan Hediyeler ve Çiçeklerle Hemşirelerin Gününü Kutlandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Hemşireler Günü”nde yurttaşların hayatına özveriyle dokunan hemşireleri unutmadı. Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Hülya Atila ve ilgili personel, Kriz Merkezi önünde Büyükşehir bünyesinde çalışan hemşireler başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına çiçek verdi.

12 Mayıs 2020 Salı, 17:32
Büyükşehir’den Hemşireler Günü’ne Özel Müzikli Kutlama! Hazırlanan Hediyeler ve Çiçeklerle Hemşirelerin Gününü Kutlandı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Büyükşehir Kent Orkestrası gitaristi Ufuk Bölek ve trombonist Onur Pazarbaşı da kutlamaya şarkılarla eşlik etti.
Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri de kent genelindeki özel hastanelerde ve aile sağlığı merkezlerinde görevli hemşirelere hazırladıkları hediyeleri sundu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Dünya Hemşireler Günü”nde yurttaşların hayatlarına özveriyle dokunan hemşireleri unutmadı. Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Hülya Atila ve ilgili personel, Kriz Merkezi önünde Büyükşehir bünyesinde çalışan hemşireler başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına çiçek verdi. Büyükşehir Kent Orkestrası gitaristi Ufuk Bölek ve trombonist Onur Pazarbaşı da kutlamaya şarkılarla eşlik etti.
Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri de kent genelindeki özel hastanelerde ve aile sağlığı merkezlerinde hizmet veren hemşireleri ziyaret etti. Ekipler, salgın tehdidine rağmen yurttaşların sağlığı için en ön saflarda mücadele veren sağlık neferlerine sağlık paketi, siperlik ve çiçekten oluşan hediyeler sundu.
Büyükşehir, pandemi sürecinde canla başla çalışan hemşirelerin gününü kutladı
Koronavirüs salgını sürecinde ücretsiz konaklamadan ulaşıma, yemek ikramından maske desteğine kadar birçok hizmet ile sağlık çalışanlarının yanında olan Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte yurttaşların sağlığı için doktorların yanında en ön saflarda mücadele eden hemşirelerin “Dünya Hemşireler Günü”nü kutladı.
Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan hemşireler ve sağlık çalışanları, pandemi sürecinde yurttaşların taleplerine daha hızlı yanıt verebilmek için kurulan Kriz Merkezi’nde bir araya geldi. “Hemşireler Günü” için toplanan hemşirelere ve sağlık çalışanlarına Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Hülya Atila çiçek verdi. Hatırlanmaktan dolayı mutluluk duyan hemşirelerin neşesine Büyükşehir Kent Orkestrası gitaristi Ufuk Bölek ve trombonist Onur Pazarbaşı da şarkılarla eşlik etti.
Dr. Atila: “Sağlık neferleri olan hemşirelerimize küçük bir teşekkürde bulunmak istedik”
“Hemşireler Günü” nedeniyle Büyükşehir bünyesinde görev yapan hemşireler ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Hülya Atila, “Salgınla mücadele ettiğimiz bugünlerde, hemşirelerimizin, sağlık çalışanlarımızın emekleri ve katkısı çok büyük. Bizler de Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık çalışanları, sağlık neferleri olan hemşirelerimize, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Belediye Başkanımız Vahap Seçer adına küçük bir teşekkürde bulunmak istedik. İnsan hayatına dokunan bir mesleği yapan hemşirelerimizin gününü kutluyor, onlara çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri de hastaneleri ve aile sağlığı merkezilerini ziyaret ederek hemşireler için hazırladıkları hediyeleri sundu. Umutla ve özveriyle gece-gündüz hastalarıyla ilgilenen, ailesine virüs bulaştırma riskinden dolayı onlardan uzak kalan hemşireler, hatırlandıkları için mutlu oldu.
Hemşirelerden Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür
Özel bir hastanede başhemşire olan ve mesleğini 13 yıldır sevgiyle yapan Yasemin Kılınç, “Pandemi sürecinde çok zor şartlarda çalışıyoruz. Arkadaşlarımız gerekli özeni gösteriyor. Bizleri unutmadığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.
İki senedir aynı hastanede görev yaptığını belirten hemşire İbrahim Gedik, “Bu süreçte işlerimiz daha da yoğunlaştı. Hijyenimize dikkat ederek verimli bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bizi düşündüğünüz için teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Çeşmeli Mahallesinde Kazadan Sonra Devrilen Elektrik Direği Sebebiyle Mahalleye Saatlerce Elektrik Verilemedi
Mersinli Balık Avcıları Dikkat, Balon Balığında Teşvik Ödemeleri Belli Oldu
Mersin Silifke Narlıkuyu’da Kayıplara Karışan Aracın Çarptığı Motosikletin Sürücüsü Osman Bulut Hayatını Kaybetti
Mersin’de Acı Olay, 18 Yaşındaki Genç Canına Kıydı
Mersin’de Seyir Halindeyken Lastiği Patlayan Kamyonetin Devrilmesi Sonucu İbrahim Öztürk Hayatını Kaybetti
Mersin Genelinde Sıcak Hava ve Toz Taşınımı Etkili Oldu, Ortaya Çıkan Sinekler Vatandaşlara Zor Anlar Yaşattı
Büyükşehir Çocuk Gelişim Merkezleri’nde 23 Nisan Sevinci, Ebeveynler Büyükşehir Sayesinde Eski Bayramları Hatırladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Destekleriyle Tarsus’ta Sanatsal Etkinlikler Artıyor
Mersin Büyükşehir’den Gençlere Fırsat, Büyükşehir’in Ücretsiz Fiziki Yeterlilik Kursu İle Gençler Çok Rahat
Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi İle MIP Arasındaki İşbirliğinin Güçlenerek Artması Adına Yapılan Toplantı Gerçekleştirildi

Mersin Haber ,Mersin