BÜYÜKŞEHİR’DEN 6 ŞUBAT ANMA PROGRAMI

İki yıl önce Kahramanmaraş ve Hatay merkezli yaşanan 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar, Tarsus’ta dualarla anıldı.

06 Şubat 2025 Perşembe, 17:52
BÜYÜKŞEHİR’DEN 6 ŞUBAT ANMA PROGRAMI
-

İki yıl önce Kahramanmaraş ve Hatay merkezli yaşanan 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar, Tarsus’ta dualarla anıldı.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen program Tarsus Şehir Mezarlığı’nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımla geçen programda Kuran-ı Kerim tilaveti ve mevlit okutuldu.

 

Duygu dolu anların yaşandığı programa Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Akkılıç, Büyükşehir Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin, Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi Bürokratları, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, esnaf odaları temsilcileri, depremde yaşamını yitiren yurttaşların yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Okunan duaların ardından, yaşamını yitirten yurttaşların ruhu için ikramda bulunuldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Anteplioğlu "Tarsus’ta Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazırlıklar Başladı"
MİLLETVEKİLİ UYSAL, VALİ TOROS İLE GÖRÜŞTÜ
Yeni Mersin İdman Yurdu'ndan İl Müdürü Göksun Öz’e Ziyaret
Kazada Sıkışan Yaralıları Mersin İtfaiyesi Kurtardı
MERSİN'DE BİN 135 SİLAH ELE GEÇİRİLDİ, BİN 233 KİŞİ HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILDI
AKDENİZ'DE METRUK BİNA YIKIMI
Akdenizli Kadınlar Hem Üretiyor Hem Kazanıyor
Bölge Müdürü Ataş, Çamlıyayla Ekiplerini Ziyaret Etti
MİLLETVEKİLİ UYSAL, KAYMAKAM AVCI İLE GÖRÜŞTÜ
ÇAMLIYAYLA'DA ORMANLIK ALANDA PİKNİK YAPAN 5 KİŞİYE İDARİ YAPTIRIM UYGULANDI

Mersin Haber ,Mersin