Büyükşehir Vahap Seçer "Hizmet Yarışı Olsun"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mezitli’de muhtarlarla kahvaltıda buluştu, ardından Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Seçer, OSB’de fabrikaları da dolaşarak sanayiciler ve işçilerle sohbet etti.

31 Ocak 2019 Perşembe, 00:48
Büyükşehir Vahap Seçer "Hizmet Yarışı Olsun"
-

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, “Ben her kesimden oy istiyorum. Herkesin oyuna talibim, herkes de benden hizmet talep etsin. Bir ayrım gayrım peşinde değilim. Meseleyi bir siyasi parti yarışına döndürmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Hizmet yarışı olsun” dedi.
Programına Mezitli’de devam eden Vahap Seçer, bir kahvehanede vatandaşlara hitap ettikten sonra Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Köç ile Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel’i ziyaret etti.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın da eşlik ettiği ziyarette Bünyamin Önel, “Mezitli’ye sanayi sitesi kazandırabilsek, Mezitli’nin içindeki görüntü kirliliğini ortadan kaldıracağız. Göreve seçilirseniz sizden tek istediğimiz bu” dedi.
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer de, “Mezitli’de sanayi sitesinin taşınması gerekiyor. Mersin’de meslek gruplarına göre kümelenme olması gerektiğini Mersin’de her akıllı kafa biliyor, görüyor” ifadelerini kullandı.
Seçer, “Mezitli Belediye Başkanımız sizlerin içinde, sorunlara hakim, sayan değil, sopayı yiyen durumunda, derdi çeken durumunda. Sevindirici olan sizlerle olan diyalogu. CHP de bu tabloyu görerek Neşet Tarhan ile devam kararı aldı. İkinci döneminde daha güçlü olacak çünkü ilk dönemin tecrübesi var, bu önemli bir şey. Ben Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım ve beraber çalışma imkânımız olacak. Özellikle yetki karmaşası oluyor, Büyükşehir Belediyesi yetki kullanımı konusunda naz ediyor, buğuz ediyor, oradan hizmetlerin gelmesi anlamında ilçe belediyeleri zaman kaybediyor. İnşallah bundan sonraki süreçte Büyükşehir Belediyesi’ni kazacağız ve Mezitli’de çok güzel hizmetler yapacağız” diye konuştu.
Ziyarette seçim süreciyle de ilgili açıklamalarda buluna Vahap Seçer, şunları söyledi:
“Ben her kesimden oy istiyorum. Herkesin oyuna talibim, herkes de benden hizmet talep etsin. Bir ayrım gayrım peşinde değilim. Meseleyi bir siyasi parti yarışına döndürmenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Hizmet yarışı olsun. Kim daha iyi hizmet yapar, kim daha inandırıcı olur. Geçmiş dönemde başka bir partiye oy vermiştir, bu dönem belki hizmetten memnun değildir, belki Mersin’in daha fazla hizmet alacağını düşünür, başka partilere oy verir. Bunlar olabilir. Onun için, geçmişte hangi partiye oy vermiş olursa olsun her vatandaşımdan oy istiyorum. Benim herkesin oyuna ihtiyacım var.”
Büyükşehir Vahap Seçer ''Hizmet Yarışı Olsun''
Büyükşehir Vahap Seçer ''Hizmet Yarışı Olsun''
Büyükşehir Vahap Seçer ''Hizmet Yarışı Olsun''
Büyükşehir Vahap Seçer ''Hizmet Yarışı Olsun''
Büyükşehir Vahap Seçer ''Hizmet Yarışı Olsun''
Büyükşehir Vahap Seçer ''Hizmet Yarışı Olsun''

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin