Büyükşehir Sahada Çalışacak 50 Personel Alıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi bünyesinde çalışacak 50 personel alıyor. 784 adayın başvurusuyla yapılan mülakat sonucu 164 kişiyle uygulamalı eğitimler gerçekleştirildi.

30 Kasım 2019 Cumartesi, 09:31
Büyükşehir Sahada Çalışacak 50 Personel Alıyor
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı bünyesine işinin uzmanı 50 personel alıyor. Kente daha kullanışlı caddeler ve kaldırımlar kazandırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, personel alımı için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden işçi alımına çıktı.

784 adayın başvurusunun ardından Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan mülakatlar sonucu 164 aday eğitim çalışmalarına katılmaya hak kazandı. 4 noktada asfalt, yama ve bordür çalışmalarını yerinde uygulayan adaylar arasından alımı yapılan liyakatli 50 kişinin, bir hafta içerisinde iş başı yapması planlanıyor.

45 yaşını doldurmamış erkek adaylardan tecrübeli olanlar tercih edildi

45 yaşını doldurmamış erkek adayların tercih edildiği ilana başvuru yapan 784 kişi, Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda 7 kişiden oluşan komisyon tarafından mülakattan geçirildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Ali Ulusoy ve Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüsnü Öz’ün de aralarında olduğu mülakat komisyonunun yaptığı değerlendirmelerde asfalt yapım, üretim ve onarım işlerinde tecrübeli adaylar tercih sebebi oldu.

Uygulamalı eğitimler gerçekleştirildi

Mülakatın ardından 4 noktada yapılan uygulamalı eğitim çalışmalarına katılmaya hak kazanan 164 kişi asfalt, yama ve bordür uygulama çalışmalarına alındı. Büyükşehir Belediyesi Gökçebelen Şantiyesi, Akdeniz İlçesi Fabrikalar Caddesi ile Kürkçü ve Yakaköy Mahalleleri arasında asfalt ve yama, Büyükşehir Belediyesi Asfalt Şantiyesi’nde ise bordür çalışmaları adaylar tarafından uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Tecrübeli kişiler arasından seçilen liyakatli 50 kişinin, bir hafta içerisinde Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi bünyesinde parke üretim, acil tamir, asfalt yama ve kaldırım tamir işlerinde iş başı yapması planlanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor

Mersin Haber ,Mersin