Büyükşehir Ekipleri, Tarsus’ta Korkulukları Onarıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Tarsus kent merkezinden geçen DSİ’ye ait su kanalları ve su tahliye kanalları kenarlarında bulunan ve farklı nedenlerle zarar gören korkulukları onarıyor.

14 Kasım 2019 Perşembe, 10:23
Büyükşehir Ekipleri, Tarsus’ta Korkulukları Onarıyor
-

Özellikle boğulma olaylarının önlenmesinde büyük fayda sağlayan korkulukların zarar gören bölümlerini titizlikle tamir eden ekipler, Altaylılar Mahallesinden geçen su taşkın kanalı, Cetvel Irmağı ve Gazipaşa Caddesi Paşalar Sekisi bölgesindeki çalışmalarını tamamladı.

Ekipler, cadde ve bulvarlar üzerinde kazalar nedeniyle zarar gören orta refüj korkuluklarının onarım çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, su kanalları ve tahliye kanalları kenarlarında bulunan ve özellikle boğulma olaylarının yaşanmamasına büyük katkı sağlayan korkulukların, kırılan, zarar gören ve yıpranan bölümlerini onarıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri, Altaylılar Mahallesinden geçen su tahliye kanalı, DSİ’ye ait Cetvel ırmağı ve Gazipaşa Caddesi’ne paralel olarak giden Paşalar Sekisi bölgesinde kanal kenarında bulunan korkulukların, farklı nedenlerle zarar gören bölümlerini onardı.

Trafik kazalarından zarar gören noktalarda onarım
Büyükşehir ekipleri, söz konusu alanların dışında özellikle trafik kazaları sırasında zarar gören korkulukları da seri şekilde onarıyor.

Tarsus kent merkezinde bulunan cadde ve bulvarlar üzerinde yer alan ve kazalarda hasar gören orta refüj korkulukları da ekipler tarafından hızla onarılıyor.

Ekipler, bazı kamu kuruluşları veya okullarda da talebe göre korkuluk veya tel örgü tadilat çalışmaları gerçekleştiriyorlar.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN VALİ YARDIMCISI OKATAN, EMEKLİYE AYRILDI
İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAZİLET DURMUŞ'UN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLÎ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
Ataş ve Bayraktar’dan Yoğunduvar Yangın Ekibine Ziyaret
İÇ VE DIŞ HATLARDA 1 MİLYON 356 BİN 272 YOLCUYA ULAŞTI.
Başkan V. Şener: “15 Temmuz, Milletimizin Direnişinin Tarihi Bir Destanıdır”
Vali Toros ‘15 Temmuz; Vatanımıza, İstiklalimize ve İrademize Yönelen Hain Bir İşgal Girişimidir"
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NİN TEMMUZ AYI 1. BİRLEŞİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MERSİN'DE YÜRÜTÜLEN PROJE VE YATIRIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ
Mersin’de 15 Temmuz Şehitleri ve Gaziler Onuruna Anma Programı Düzenlendi
SABRİ TEKLİ, MİY BAŞKANLIĞI GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Mersin Haber ,Mersin