Büyükşehir Ekipleri Çalışıyor Tarsus Güzelleşiyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol, bakım ve onarım ekipleri, kaldırım taşı tamirinden, su giderlerinin onarılmasına; bağlı mahallelerin grup yollarının asfaltlanmasından, mezarlık alanlarının tasfiyesine kadar, sorumluluk alanlarının her köşesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

21 Aralık 2019 Cumartesi, 12:45
Büyükşehir Ekipleri Çalışıyor Tarsus Güzelleşiyor
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, program dahilinde kent merkezlerinden bağlı mahallelere, mezarlık alanlarının tasfiye ve bakımından, okulların ihtiyaçlarına kadar, her noktada çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı yol, bakım ve onarım ekipleri, grup yollarının ıslah edilmesi ve asfaltlanmasının yanı sıra kent merkezinde ve ortak kullanım alanlarında tadilat çalışmalarını sürdürüyor.

Yol bakım ve asfaltlama çalışmaları

Büyükşehir ekipleri Tarsus’a bağlı en büyük yerleşim yerleri arasında yer alan Yenice Mahallesi’nde yol ıslah ve malzemeli bakım çalışması yaptı. Çokak mahallesinde de asfaltlama çalışması yapan Büyükşehir ekipleri, yine birçok bağlı mahalle yolunda aşırı yağışlar öncesinde banket çalışması gerçekleştirdiler.

Kırılan kaldırım taşları yenileniyor

Büyükşehir ekipleri, Tarsus’un en çok ziyaret edilen noktası olan Yarenlik Alanı başta olmak üzere, Atatürk Caddesi, Cengiz Topel Caddesi ve daha birçok noktada karo şeklinde yer alan ve kırılan kaldırım taşlarını tek tek yeniledi.

Çalışmalar kapsamında bünyesinde onlarca tür hayvanın barındığı Tarsus Doğa Parkı içerisinde ki kırılan kaldırım taşları da yenilendi. Çalışmalar dahilinde caddeler üzerinde yağmur suyu tahliyesinde sorun yaşanan noktalarda, yağmur suyu gider çalışması da yapıldı.

Kayalarla duvar örüldü

Çamlıyayla’da yolların kilitli parke taşlarla döşenmesi için İlçe Belediyesi’ne malzeme desteği veren Büyükşehir, yine Çamlıyayla’da bulunan Kasım Ekenler Anadolu Lisesi’nin bahçesinde de kayalarla duvar örme çalışması yaptı. Ekipler, Giden Mahallesi’nde ise vatandaşlardan gelen talep üzerine mezarlık alanında yine kayalarla duvar örme, alan genişletme ve hafriyat düzenlemesi yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin