Büyükşehir Çevre Yönetim Sistemi Tetkikini Başarıyla Geçti

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hizmet kalitesini artırmaya yönelik gerçekleştirdiği kalite çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdürüyor. Büyükşehir, daha önce almaya hak kazandığı Entegre Yönetim Sistemi olan ISO 9001 Kalite Yönetim ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri’nin dış tetkikini başarı ile tamamladı.

21 Aralık 2019 Cumartesi, 12:38
Büyükşehir Çevre Yönetim Sistemi Tetkikini Başarıyla Geçti
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hizmet kalitesini artırmaya yönelik gerçekleştirdiği kalite çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, daha önce almaya hak kazandığı entegre yönetim sistemi olan ISO 9001 Kalite Yönetim ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri dış tetkikini başarı ile geçti.

Kalite Yönetim ve Çevre Yönetim Sistemi tetkiki yapıldı

Büyükşehir, vatandaş memnuniyetinin artırılmasını öngören dünyaca kabul görmüş bir kalite yönetim sistemi olan ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’ne yönelik TSE yetkilileri tarafından gerçekleştirilen 1. Gözetim tetkikini başarı ile geçti.

Kurumsal mükemmellik anlayışı ile sürekli ve etkin değişim yönetimi, stratejik yönetim, çalışanlara, vatandaşlara ve diğer paydaşlara odaklılık, kaynakların verimli kullanımı ve sürdürülebilirlik boyutlarını ile vatandaş memnuniyeti için çalışan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kalite Yönetim Sistemi tetkikini başarıyla geçti. Büyükşehir’in vatandaş odaklı çalışmaları, Türk Standartları Enstitüsü tetkik heyeti tarafından onaylanmış oldu.

Büyükşehir Çevre Yönetim Sistemi tetkikini başarıyla geçti

Ekolojik dengeyi koruyan, yaşanabilir, sağlıklı, temiz bir çevre oluşturmayı hedefleyerek hizmetlerine yön veren Mersin Büyükşehir Belediyesi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi 2. gözetim tetkikini başarıyla geçti ve hizmetlerinin çevreci olduğu Türk Standartları Enstitüsü’nden onaylanmış oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin