Büyükşehir Belediyesi’nden Yarenlik Alanı’na İki Yeni Çeşme! Su Tasarruflu Çeşmeler Vatandaşın Hizmetine Sunuldu

Mersin Büyükşehir Belediyesi, il genelinde vatandaşların sıklıkla kullandıkları noktalara çeşme yerleştirmeye devam ediyor. Tarsus’ta gün boyunca canlılığın yaşandığı Yarenlik Alanı’na iki adet su tasarruflu ve zaman ayarlı çeşme yerleştirerek kullanıma sunuldu.

17 Haziran 2020 Çarşamba, 12:55
Büyükşehir Belediyesi’nden Yarenlik Alanı’na İki Yeni Çeşme! Su Tasarruflu Çeşmeler Vatandaşın Hizmetine Sunuldu
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sıcak iklim kuşağında olan bölgemizde vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalara çeşme yerleştirmeye devam ediyor. Mersin merkez ve diğer ilçelerde olduğu gibi Tarsus’ta da halkın sıklıkla kullandığı Yarenlik Alanı’na iki adet zaman ayarlı ve su tasarruflu çeşme yerleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamen özgün tasarımla hazırlanan çeşmeler Tarsus Yarenlik Alanı’nın Halk Eğitim Merkezi girişi ile PTT ana binası tarafında bulunan girişine yakın noktalara konuldu.

Hergün binlerce vatandaşın geliş-gidiş yaptığı Yarenlik Alanı üzerinde konulan çeşmeler, fazla su tüketiminin de önüne geçiyor.

Özgün tasarımıyla dikkat çeken ve il genelinde pek çok noktaya konulan zaman ayarlı çeşmeler armatürler sayesinde vatandaşların su ihtiyacını karşılamasını sağlıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, “Özgün tasarımla hayata geçirilen çeşmelerimiz zaman ayarlı olduğu için fazla su tüketiminin önüne geçmiş olacak. Çeşmelerin havuz kısmı masif travertenden yapıldı. İl genelinde bugüne kadar 21 adet çeşme, vatandaşlıkların sıklıkla kullandıkları noktalara yerleştirildi. Sıcak iklim kuşağında olan ve nem oranının yüksek seyrettiği bölgemizde vatandaşlarımızın hizmetine sunulan çeşmelerimiz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde “Orman Benim” Diyerek El Ele Verdik
BAŞKAN BOLTAÇ,  "BAYRAMDA DA HALKIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN GÖREV BAŞINDAYIZ"
MERSİN'DE SİLAHLI SALDIRI:1 AĞIR YARALI
KAYMAKAM TOPSAKALOĞLU, BOZYAZI SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİ
MERSİN ATATÜRK PARKI SAHİLİNDE CANSIN BEDEN DENİZDEN ÇIKARILDI
ÇAMLIYAYLA BELEDİYE BAŞKANI SOFU, SEBİL'DE ESNAFLARA BAYRAM ZİYARETİNDE BULUNDU
BAŞKAN BOLTAÇ, KUVAYİ MİLLİYECİ GAZİLERİNDEN MEHMET TURGUT ARKAN'I EVİNDE ZİYARET ETTİ
KAYMAKAM V. ŞENER'DEN KURBAN SATIŞ YERLERİNİ ZİYARET ETTİ
İTFAİYE ERİ ADAYLARI PARKUR SINAVINA HAZIRLANIYOR
MERSİN SİNEMA OFİSİ, SEKTÖR BULUŞMALARI’NDA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Mersin Haber ,Mersin