BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS’UN BATI GİRİŞ BÖLÜMÜNÜ TAMAMEN YENİLİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesine bağlı ekipler, trafik akışını daha güvenli hale getirmek ve kent estetiğine uygun çalışmalar yapmaya devam ediyor.

25 Mart 2025 Salı, 21:33
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARSUS’UN BATI GİRİŞ BÖLÜMÜNÜ TAMAMEN YENİLİYOR
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesine bağlı ekipler, trafik akışını daha güvenli hale getirmek ve kent estetiğine uygun çalışmalar yapmaya devam ediyor. 
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’un D-400 karayoluna batı bağlantısı ve giriş noktası olan Nusrat Mayın Gemisi’nin yer aldığı park önü ile üzümlü kavşak olarak adlandırılan dönerli kavşak arasında kalan bölümde tamamen yenileme çalışması gerçekleştiriyor.
Kentin giriş noktasının estetik ve trafik akışı açısından güvenli hale getirmek amacıyla başlatılan çalışma kapsamında bozuk zeminli kaldırımların tamamen yenilenmesi, aynı şekilde asfalt üst yapısının da yenilenmesi gerçekleştiriliyor.
Power curber iş makinası vasıtasıyla orta refüj taşlarının Avrupa standartlarına yükseltildiği faaliyette, ışıklı trafik akışının sağlandığı bir dönerli kavşak, trafik akışının daha seri olması açısından tamamen kaldırılırken, bir diğeri de sürücülerin görüş açısının artması ve kent estetiğine uygun hal alması için yenileniyor.
Farklı amaçlarla daha önceden monte edilen ve atıl vaziyete düşen direklerin sökümünün de gerçekleştirildiği faaliyetler kapsamında, Büyükşehir Park ve Bahçeler Birimi ekipleri de yeşil örtünün artması adına detaylı işlem yerine getirilecek. Çalışma kademeli olarak yolun devamı olan İsmet Paşa Bulvarında da uygulanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS ÇAMALAN'DA ORMAN YANGINI
KAYMAKAM VELİ AVCI VE EŞİ ASYA AVCI'DAN, HAYIRLI VE ZEYNEP TEYZE'YE ANNELER GÜNÜ ZİYARETİ
TARSUS İCRA MÜDÜRÜ ÖNDER ŞAHİN EMEKLİYE AYRILIYOR
MERSİN'DE "ORMAN BENİM" ETKİNLİĞİ
Kaza da Yaşamını Yitiren Yiğit Turan Tarsus'ta Davul Zurnayla Uğurlama
BÜYÜKŞEHİR'DEN TARSUS'TA UNUTULMAZ ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN EMEKLİLERE SAĞLIKLI YAŞAM DESTEĞİ
TADEKA’DA “HİÇ” ADLI RESİM VE AHŞAP SERGİSİ
BÜYÜKŞEHİR, “DÜNYA SAĞLIK İÇİN HAREKET ET GÜNÜ”NDE VATANDAŞLARI DOĞADA BULUŞTURDU
TARSUS'TA YAVUZ SULTAN SELİM CADDESİ İLE PİRİ REİS CADDESİ YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Mersin Haber ,Mersin