Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’ta Yol Yapım ve Bakım Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’ta kent merkezinin yanı sıra kırsal ve ova mahallelerin yollarının ıslah ve asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

16 Eylül 2019 Pazartesi, 10:03
G: 16.09.2019 - 10:15
Büyükşehir Belediyesi, Tarsus’ta Yol Yapım ve Bakım Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor
-

2 yıldır asfalt bekleyen Pirömerli-Boztepe-Böğrüeğri grup yolunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren ekipler, Çevreli, Karayayla ve Gülek Mahallelerinde de bakım ve tefsiye çalışması yürüttü.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı olan ve Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan yol bakım ve asfaltlama ekipleri, program dahilinde çalışmalarını sürdürecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı olan ve Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan yol bakım ve asfaltlama ekipler, kent merkezi ve bağlı mahallelerde ıslah ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kent merkezindeki aciliyet gerektiren cadde ve bulvarlarda yamalama ve onarım çalışması gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, Kemal Paşa Sanayi çarşısında da asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

2 yıldır asfalt bekleyen ve acil çözüm bekleyen grup yolları arasında yer alan Pirömerli-Boztepe-Böğrüeğri hattında kapsamlı çalışma yürüten Mersin Büyükşehir ekipleri, Gülek Mahallesinde malzemeli yol yapım ve ıslah çalışması gerçekleştirdi.

Çamtepe, Çevreli, Karayayla ve daha birçok mahallede asfalt yama, banket temizliği, malzemeli yol bakım çalışması gerçekleştiren ekipler, program dahilinde başta grup yolları olmak üzere, diğer mahallelerde de çalışmalar yürütecekler.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin