'bungalov ve Glamping'ler Mersin Erdemli'de Hayata Geçiriliyor

Doğayla iç içe tatil arayanların gözdesi haline gelen 'Bungalov ve Glamping'ler Mersin Erdemli'de hayata geçiriliyor. Büyük oranda yapımı tamamlanan proje, doğayla iç içe tatil arayanların gözdesi olacak.

29 Ocak 2023 Pazar, 11:29
G: 29.01.2023 - 17:35
'bungalov ve Glamping'ler Mersin Erdemli'de Hayata Geçiriliyor
-

Bir yanda uçsuz kokuyla Akdeniz'in mavi denizi, diğer yanda çam ormanları ve yeşiliyle Toros Dağları'nın güzelliğinin birleştiği yer, Mersin Erdemli Talat Göktepe Tabiat Parkı, halk arasında bilinen ismiyle Erdemli Çamlığı. Doğaya uyumlu proje, Çukurova Kalkınma Ajansı'nın hibe desteği ve Mersin Üniversitesi iş birliği ile Erdemli Belediyesi tarafından hayata geçirildi.
Proje, Erdemli bölgesinde doğa ve turizmi geliştiren, çevre ve biyolojik davranışın korunduğu alternatif ve yorgunluğun bir konaklama türü özelliğini taşıyor. Bungalov ve Glamping projeleriyle Akdeniz'in incisi Erdemli, alternatif turizmde merkez olma hedefinde.
Doğal yaşam lüks konsepti içinde tüm yaşam odalarının yer alacağı Bungalov evleri ve Glamping çadırlarında, aynı anda 250 misafir ağırlanabilecek. Çadır ve Karavan turizmcilerinin de gözdesi olan Erdemli Çamlığı'nda Su Sporları Merkezi turizm hizmete açılıyor.
“9 Milyon TL'lik Yatırım”
Yeni turizm trendlerini yaşama için gayret ettiklerimizi ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, mavi ile yeşilin kesiştiği noktada doğa dostu bir proje hayata geçirdiklerini ifade etti. Başkan Tollu, “Erdemlimiz denizinin temizliği, bölgenin güvenli olması, mavi ile yeşilin iç olması ve gerçekten Erdemli Çamlığı turizmde, Erdemlimize ayrı bir değer katan, ayrı bir anlayış katan güzelliklere haiz bu güzellikleri biz Glamping ve Bungalovlarımızla taçlandırarak turizme yeni bir anlayış getiriyoruz Erdemlimizde. Şu ana kadar belediyemize maliyeti 9 milyon TL maliyet. Bunu vatandaşlarımızın bu bölgede en iyi şekilde, en mükemmel şekilde tatillerini geçirmeleri adına bu güzelliğe Erdemlimize biz kazandırdık. Artık turizmde Erdemlimiz daha da mükemmel daha da iyi bir yapıyor da geliyor. Dolayısıyla bu da Erdemlimizin hem ekonomik yaşamına, hem de sosyal yaşamı çok ciddi katkı sunacağı gerçek. Bungalovlar ve Glampinglerle birlikte Erdemli turizmine yeni bir ses, yeni bir nefes, yeni bir ahenk, yeni bir anlayış getiriyoruz. Çamlık'ta tatilini geçirmek isteyenler insanlarımızın mavi ile yeşil iç içe olduğu bu güzel bölge tatile, herkesin tatile çıkmasını istiyoruz” diye konuştu.
Öte yandan Bungalov ve Glamping yapıları ile Su Sporları Merkezi bu yıl turizm amaçlı hizmete açılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor

Mersin Haber ,Mersin