Boşandığı Eşini Bıçaklayıp Tabancayla Öldürdü

Ev Uğruna Eski Karısını Öldürdü

21 Temmuz 2017 Cuma, 11:26
Boşandığı Eşini Bıçaklayıp Tabancayla Öldürdü
-



Adana'da öfkeli adam, iddiaya göre boşandıktan sonra üzerine yaptığı evini geri vermesi için tartıştığı eski karısını önce bıçakladı, hırsını alamayınca da tabancayla öldürdü.
 
Olay, Çukurova ilçesi, 100. Yıl Mahallesi, 85104 Sokakta meydana geldi.
 
Alınan bilgiye göre, 4 çocuk annesi Fatma Özkale (47) ikinci evliliğini taksicilik yapan Halit Küçük (49) ile yaptı.
 
Evlendikten sonra Halit Küçük, iki katlı sıvasız evini de eşinin üzerine yaptırdı. Fakat Fatma Özkale, 9 yaşında bir çocuk sahibi olduğu Halit Küçük'ten kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanmak istedi.
 
Halit Küçük ise 2 yıl önce boşandığı eşinden üzerine yaptırdığı evini geri vermesini istedi. kadın bunu kabul etmedi.
 
Uzun zamandan bu yana eski karı koca arasında süren evin iadesi konusunda tartışma sonunda iddiaya göre, sabah eve gelen Halit Küçük, evi geri vermesi için eski karısıyla tartıştı.
 
Tartışmanın büyümesi üzerine Halit Küçük, bıçak çekip eski eşini yaraladı. Kadının çığlıklarını duyan komşuları polisi aradı. Bu sırada Halit Küçük, tabancayla 2 el ateş etti.
 
Olay yerine gelen polis ekipleri, Halit Küçük'ü gözaltına alırken, Fatma Özkale'nin 5-6 yerinden bıçaklanıp tabancayla vurularak öldürüldüğünü belirledi.
 
100. Yıl Polis Merkezi'ne götürülen katil zanlısı koca, Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.
 
Fatma Özkale'nin cenazesi ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacak. Olayla ilgili Savcılık soruşturması devam ediyor.
 
 
 

Kaynak: www.tarsusakdeniz.com

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
eylül
23:09
21 Temmuz 2017 Cuma
yeni evinde bir ömür boyu oturur artık.
85.104.194.104
SON DAKİKA
TARSUS PAMUKLUK BARAJI SULAMASIYLA MERSİN’İN TARIMI GÜÇLENİYOR
Mersin Oan Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi Mut’ta İncelemelerde Bulundu
MWRSİN'DE GELECEĞİN ÖĞRETMENLERİ, GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE BULUŞTU
TARSUS ŞEHİR MEZARLIĞI ÖNÜNDE OTOPARK DÜZENLEME ÇALIŞMASI
MERSİN BÜYÜKŞEHİR ‘PATİKÖY DOĞAL YAŞAM ALANI VE SAHİPLENDİRME MERKEZİ’Nİ HİZMETE AÇTI
MERSİN VALİLİĞİ'NDEN ÇOCUK İSTİSMARI AÇIKLAMASI
BAŞKAN BOLTAÇ, ÇALIŞMALARI DENETLEDİ
Mersin Valisi  Atilla Toros, Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü Ziyaret Etti.
TARSUS TSO'NUN DESTEKLEDİĞİ "MYOFEST SEKTÖR KAMPÜSTE " ÖĞRENCİLERE İŞ FIRSATI YARATIYOR
PARMAĞIA SIKIŞAN MAKAS HALKASI İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN ÇIKARTILDI

Mersin Haber ,Mersin