Borsada Projeler Bitmiyor

Tarsus Ticaret Borsası Personellerinin Mayıs ayı personel toplantısı gerçekleşti.

30 Mayıs 2019 Perşembe, 12:04
Borsada Projeler Bitmiyor
-

Toplantı, Tarsus Ticaret Borsasının daha dinamik hizmet sunabilmesini hedefleyen konuların görüşülmesi ile başladı.
Açılışı gerçekleştiren Borsa Genel Sekreteri, borsanın hizmet kalitesini arttıracak, yerelde ve ulusal kapsamda Borsa Yönetim Kurulunun ve Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya'nın vizyonu çerçevesinde uzun süredir çalışmaları sürdürülen SmartBorsa2 "Üye" ve SmartBorsa3 "AR" projelerinin tamamlanmak üzere olduğunu, yakın bir zamanda Başkan Murat Kaya tarafından açıklanacak bu projelerin kapsamlarını içeren demo çalışmalarını Borsa Personelleri ile paylaştı. Yenilikçi bir yaklaşım içeren projelerle ilgili sona gelindiğine değinilen toplantıda ayrıca, üyelerin yurtdışı pazarlarda, ihracatta etkin olarak kullanımına sunulan tarsusbazaar.com e-ticaret sitesinin daha dinamik bir yapıyla etkin hale getirildiği, web sayfasında sağlanan tüm devlet teşviklerinin eş zamanlı olarak yayınlanacak dinamik hale geldiği, yabancı dilde yayın yapan borsa web sitesinin de daha da dinamik ve tarımsal ürünlerde ithalat ve ihracat potansiyelinin yansıtılmasına olanak sağlayacak bir yapıyla hizmete alındığı da toplantıda ifade edildi.
Toplantı 2019 yılı Nisan ayı sonu itibariyle Haberleşme Talimatına göre çıkarılan istatistikler ve sonuçları değerlendirildi, 2019 yılı Nisan sonu itibariyle Personel İş Planlarının değerlendirilmesi, Mayıs ayında gerçekleşen ve Haziran ayında gerçekleşecek faaliyetler hakkında bilgi paylaşımlarında bulunuldu. Ayrıca 2019 yılı Stratejik Plan kapsamında yer alan hususlar, Kalite Hedefleri ve Faaliyet Takvimi değerlendirilerek tarihi netleşmeyen faaliyetler için termin tarihi belirlendi ve Web Etkinlik Takvimimizde yer almasına karar verildi.
Muhtelif öneri ve talepler gündeminde Genel Sekreter, Personellerin iç iletişim ve işleyişine yönelik bilgilendirme ve hatırlatmalarda bulunarak toplantı sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi

Mersin Haber ,Mersin