Borsa ve Ziraat Bankası İle Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Protokolü İmzalandı

Tarsus Ticaret Borsası İle Ziraat Bankası arasında ’Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü’’ imzalandı.

18 Aralık 2020 Cuma, 10:48
Borsa ve Ziraat Bankası İle Bankkart Tedarik Zinciri Finansman Protokolü İmzalandı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Protokol ile Borsa üyeleri ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânına kavuştu.
Protokol İmza töreni sonrasında açıklama yapan Başkan Murat Kaya, “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, Ziraat Bankası bugün çiftçisinin, tüccarının sanayicisinin yanında olan bir banka.
Bugün imzaladığımız Bankkart Tedarik Zinciri Finansmanı protokolü ile üyelerimizin ticari mal alım-satımlarında hem kolay finansman hem de güvenli ticaret imkânı sağlamış olacağız.
Bu proje ile üretim, ihracat ve istihdamın devamlılığı da korunacak ve sonuçta tüm ekonomi de bundan olumlu etkilenecektir.
Bu vesileyle, TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve Ziraat Bankası Genel Müdürümüz Hüseyin Aydın’a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, attığımız bu imzanın hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Tarsus-Mersin Girişimci Şube Müdürü İsmail BAKIRDÖVEN ise Bankkart Tedarik Zinciri Finansmanı ile ilgili bilgilendirmede bulunarak, Ziraat Bankasının kurumsal kart altyapısı üzerinden özel fiyatlama ve vade avantajı sağlayan bu sistemin, alıcı ile satıcı arasındaki ticareti, kartlı ödeme sistemi üzerinden güvenli bir şekilde yapabileceklerini, tahsilat riskinin azaltacağını ,540 güne kadar özel vade ve fiyat avantajı ile güvenli bir şekilde ticaret yapılacağını ifade etti.
İmza protokolüne Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat KAYA, Başkan Yardımcısı Ali SEÇER ve Tarsus-Mersin Girişimci Şube Müdürü İsmail BAKIRDÖVEN, Tarsus-Mersin Şube Müdürü İsmet ÖZTÜRK, Park Tarsus-Mersin Şube Müdürü Mustafa ADAKLI , Makam Tarsus-Mersin Şube Müdürü Emre ARICIOĞLU ile Tarsus-Mersin Girişimci Şubesi Girişimci Müşteri İlişkileri Yetkilisi Erdem DURNA katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
BAŞKAN SOFU'DAN, GÖÇERLERE ZİYARET
BAŞKANVEKİLİ UYAN, TARSUS HIZLI TREN GÜZERGAHINDAKİ MAHALLE MUHTARLARIYLA BİRARAYA GELDİ
EMİRLER ORMAN PARKI PİKNİK ALANI’NDA ATEŞ YAKMAK YASAKLANDI
Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nden Sigarayı Bırakanlara Başarı Belgesi
Tarsus Belediyesi Emekliler Haftası’nda Anlamlı Bir Etkinliğe İmza Attı.
Mersin Orman Bölge Müdürü Rıfat Ataş’tan Kaymakam Kemal Duru’ya Ziyaret
EMEKLİLERE SOHBET EVİ GELİYOR
ATİLLA TOROS, DEVLET SU İŞLERİ (DSİ) 67. ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ
TARSUS, ALİFAKI- TUZLA YOLUNDA KAZA
HALK KART ÖDEMLERİ YATIRDI

Mersin Haber ,Mersin