Borsa Başkanı Kaya'dan 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişiminin insanlık tarihine sürülmüş kara bir leke olduğunu söyledi.

13 Temmuz 2020 Pazartesi, 16:58
Borsa Başkanı Kaya'dan 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
-

Murat Kaya, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaptığı açıklamasında, “15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından 4 yıl geçti. Bu milleti bölmek ve parçalamak isteyen hainler, Türk milletinin vatan söz konusu olduğunda hiçbir engeli tanımadığını ve ezip geçtiğini 15 Temmuz darbe girişimi gecesi gördüler. Bu büyük milleti oyuna getiren hainler o gece milletimize kurşun sıktılar. Ama onlar, bu ülkenin tek sahibinin Türk Milleti olduğunu unuttular. Bu vatanın sahipleri 15 Temmuz darbe girişimi gecesi devletinin yanında duranlardır. İman dolu göğüslerini kurşuna siper eden vatan evlatlarıdır.
Türk Milletinin darbe girişimi karşısında uçakların, tankların ve tüfeklerin karşısında silahsız olarak kahramanca direndiğini ifade eden Başkan Murat Kaya, Aziz milletimiz bir kez daha iman ve inancın silahlardan üstün olduğunu tüm dünyaya kanıtlamıştır. O gece Türkiye’nin yerle yeksan olması için harekete geçen hainler; ertesi gün milletimizi bölemeyeceklerini, bayrağımızı indiremeyeceklerini, ezanlarımızı susturamayacaklarını, bu ülkeye diz çöktüremeyeceklerini, bu halka boyunduruk vuramayacaklarını anlamanın kahrıyla gerçeklere uyandılar.” dedi.
15 Temmuz'un öneminin her geçen gün daha iyi anlaşıldığını ve Türk milletinin el ele, omuz omuza her türlü güçlüğe birlikte mücadele ettiğini, tüm dünyayı ekonomi ve ticari anlamda sarsan Covid-19 salgını sürecinde de gösterdiğini ifade eden Başkan Murat Kaya sözlerini şöyle sürdürdü:
"Türkiye içerde ve dışarda kurulan tuzakları bozmaya, 2023 hedeflerine doğru daha güçlü ve daha kararlı adımlarla yürümeye devam ediyor. Bu topraklar kendisine ihanet edeni barındırmaz. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmez. 15 Temmuz dünyaya bu milletin vatanına olan bağlılığını, sevgisini yeniden gösterdi.
4 yıl sonra dünyaya, hainlere korona virüs salgınında yine en güzel cevabı verdik. Tıpkı Çanakkalede, tıpkı Sakarya da, Tıpkı 15 Temmuzda olduğu gibi pandemi sürecinde de dünyaya inat yatırıma üretime devam ettik. Gündemimiz her zaman ekonomi olmaya devam edecek. Dünya bizi oluşturduğumuz katma değerle, rekorlara imza attığımız ihracatımızla, sanayimizle, teknolojimizle konuşacak. Özel sektör olarak, ülkemiz ve milletimiz için daha büyük bir azimle çalışacak ve Türkiye’yi büyük hedeflerine taşıyacağız.
Ülkemiz için durmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.
Bu vesileyle 15 Temmuz gecesinin zifiri karanlığını canları pahasına Türkiye'nin aydınlık yarınlarına çeviren tüm kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, canlarını ortaya koyan yiğit gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyoruz” ifadesine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin