Binlerce Yolcunun Uğrak Noktası Meşot Dezenfekte Ediliyor

Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs’e karşı kent genelinde dezenfeksiyon çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, salgından dolayı şehirlerarası seyahatin arttığı son günlerde MEŞOT’ta yoğun bir şekilde dezenfekte çalışmaları yürütüyor. MEŞOT içerisinde bulunan 5 bin 888 metrekare kapalı alan ve müştemilatta dezenfekte işlemi yapılıyor.

27 Mart 2020 Cuma, 17:30
Binlerce Yolcunun Uğrak Noktası Meşot Dezenfekte Ediliyor
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyaya yayılan Koronavirüs’e karşı kent genelinde dezenfeksiyon çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, Koronavirüs salgınından dolayı şehirlerarası seyahatin arttığı son günlerde Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde (MEŞOT) yoğun bir şekilde dezenfekte çalışmaları yürütüyor.
Vatandaşların salgın dolayısıyla şehir değiştirmek amacıyla her zamankinden daha sık ziyaret ettiği, gün içinde binlerce yolcuyu uğurlayan ve ağırlayan MEŞOT, Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yürütülen titiz çalışmalarla dezenfekte ediliyor.
5 bin 888 metrekarelik kapalı alan dezenfekte ediliyor
MEŞOT içerisinde bulunan 5 bin 888 metrekare kapalı alan ve müştemilatta dezenfekte işlemi yapılıyor. Aynı zamanda otobüs seferleri 30 dakikalık rotalara düşürüldü. Ayrıca, MEŞOT’ta Büyükşehir ekipleri tarafından vatandaşlara ve esnafa Koronavirüs’e karşı alınan tedbirler anlatılarak, gerekli açıklamalar yapılıyor.
Kafeler de dezenfekte ediliyor
Engelliler ve Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ayrıca Büyükşehir bünyesinde vatandaşlara hizmet veren kafeleri de Koronavirüs’e karşı dezenfekte ederek, ilaçlama çalışması gerçekleştiriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Aslan Gök Yuvaya Geri Döndü
Vali Toros'tan, Tuğamiral Kazankaya'ya İade-i Ziyaret
Mezitli’de Yaya Kazası: Araç Çarpan Kişi Yaralandı
Mersin’de Denizde Öğütülmüş Çöp Şoku: Vatandaşlardan Tepki
Mersin Su Kesintileri – 25 Ağustos – 26 Ağustos 2025
Tarsus'ta Geçnlerin Eski Buzdolabını Kano Yapıp, Kanalda Yüzmeleri Tebessüm Ettirdi
Tadeka'dan "Karasu Şelalesi" Bölgesinde Doğa Yürüyüşü
Mersin'de "Lezzet Kardeşliği Makarna Yarışması" Yapıldı
Mersin'de Feci Motorsiklet Kazası: 1 Ölü
Çamlıyayla'da Ormana İzinsiz Giren 4 Şahısa İdari Yaptırım Uygulandı

Mersin Haber ,Mersin