Binlerce İşletmeye Örnek Oldular! Ülke Gündemine Oturan Yener Ticaret Mersin İle Süreci Konuştuk

Fahiş fiyatlarla satış yapan fırsatçılara inat eldiven, kürek, tırmık ve buna benzer iş güvenliği ekipmanlarını maliyet fiyatına satıp ülke gündemine oturan Yener Ticaret ile süreci konuştuk.

07 Eylül 2021 Salı, 10:28
G: 07.09.2021 - 12:43
Binlerce İşletmeye Örnek Oldular! Ülke Gündemine Oturan Yener Ticaret Mersin İle Süreci Konuştuk
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Günlerce süren orman yangınlarını bile fırsata çevirip ürünfiyatlarını yüzde 500 artıran firmalara inat maliyet fiyatınasatış yapan Yener Ticaret, milyonlara ulaşan yardımkampanyası ile gönüllere taht kurdu ve adeta fırsatçılara ders verdi.

Yüreklerimizin yandığı o günlerde hayati önem arz edenyanmaz eldiven, baret, dumana karşı özel maske, yanmaz ayakkabı, kürek, kazma, tırmık gibi orman yangınları ile mücadelede hayati önem arz eden başlıca ürünleri fahiş fiyatlarla satanlara inat, sosyal medya hesapları üzerinden “İşte fırsatçılara inat maliyet fiyatına sattığımız bazı ürünler ve fiyatları.” şeklinde duyurdukları maliyetine satış ve de yangın bölgelerine ücretsiz kargo imkanı ile satış yaptıklarını duyuran şirket, bir çok ünlü dahil olmak üzere yüz binlerce kişi tarafından destek görmüş, duyarlı vatandaşların tam desteği ile de adeta siparişlerde yetişilemez duruma gelmişti.
Sürece dair sorularımızı yanıtlayan firma sahibi Onur Yener “Fiyatları maliyetine indirdik. Kampanya o kadar hızlı büyüdü ki, bu kadar yoğun bir talep ile karışılacağımızı tahmin etmemiştik, duruma hazırlıklı değildik. Ama tüm talepleri olabildiğince hızlı bir şekilde sonuçlandırdık.” dedi. Adeta çığ gibi büyüyen kampanya sürecine dair bilgileri aktaran Yener,tüm süreçlerde “Gönüllülerin de desteği çok çok fazla oldu. Onlarla el ele verip bu zorlukların üstesinden geldik” diyerek gönüllülere de teşekkür etti.

ÜNLÜLERDEN KAMPANYAYA DESTEK

Çok sayıda ünlünün de destek olduğu kampanya, dakikalar içinde milyonlarca kişiye ulaştı. Bu sayede maliyet fiyatına satılan ürünler yangın bölgelerindeki çalışanlara ulaştırılarak yangınların söndürülmesine yardımcı olundu.

SON 25 TL’SİNE ELDİVEN ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİ
Kampanya süresince yaşanan bir olaya dair bir olayı anlatan Yener, “Lise öğrencisi bir arkadaşımız, son 25 TL parası olduğunu bununla eldiven göndermek istediğini iletti ve bu durum hepimizi gerçekten çok etkiledi. Boğazımız düğümlendi. İşte tam da bu anda ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bir kez daha anlamış olduk. Dileriz ki bir daha bu tarz olaylar ile karşılaşmayız.“ dedi.

“ÇOK SAYIDA TEBRİK VE TEŞEKKÜR MESAJI ALDIK”
Yaklaşık 37 yıldır Mersin’de faaliyet gösteren Yener Ticaret, sektörün önde giden sayısız markalarının temsilciliğini üstlenmiş durumda. Yıllardır dürüst ve disiplinli iş kültüründen hiçbir zaman ödün vermediğini belirten Onur Yener, “Firmamızın ismi belki de ilk defa bu kadar ön plana çıktı. Ama biz bundan önce de böyleydik ve bundan sonraki süreçte yine halkımızın menfaatlerini ön planda tutarak çalışmaya devam edeceğiz. Bize ve halkımıza destek veren herkese bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Mersin Büyükşehir, ‘Glütensiz Gıda Kolisi’ İle Ramazan Bereketini Sofralara Taşıyor
Seçer’le Karacailyas Bayram Yerine Döndü
Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak OSB’de Firmaları Ziyaret Etti
Mersin Büyükşehir’in Yeni Yol Açma Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor, Büyükşehir 3. Çevre Yolu’nu Üniversite Caddesi’ne Bağladı
Seçer: “Mersin Dünyada Ve Türkiye’de Adı Daha Fazla Duyulur Bir Kent Haline Geldi”

Mersin Haber ,Mersin