Binlerce  Gülnarlı İftarda Başkan Seçer’le Buluştu! Mersin Büyükşehir Gülnar'da İftar Sofrası Kurdu

02 Haziran 2019 Pazar, 00:35
Binlerce  Gülnarlı İftarda Başkan Seçer’le Buluştu! Mersin Büyükşehir Gülnar'da İftar Sofrası Kurdu
-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan’ın son günlerini ilçedeki vatandaşlarla bir arada geçirmeye devam ediyor. Seçer, Ramazan’ın 27. Gününde iftarını Gülnar sakinleri ile birlikte yaptı.
Seçer ilçede yalnızca iftar programına katılmakla da kalmayarak bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. CHP İlçe örgüt ziyareti ile ilçe turuna başlayan Seçer, ardından Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ı makamında ziyaret etti. Gülnar’da çalışan personeli ile de buluşarak bayramlaşan Seçer, Gülnarlı muhtarlarla ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. Seçer, ziyaret turunun ardından iftar alanına geçerek, Gülnarlı hemşehrileriyle buluştu.
Ramazan ayı boyunca Mersin’de gidilmedik ilçe bırakmayan Seçer, iftar programı kapsamında bu kez Gülnar’daydı. Kurdurduğu iftar sofraları ile binlerce Gülnarlıyı aynı masada buluşturan Seçer’e, Gülnarlılar’dan yoğun ilgi vardı. İftar saatinden önce alana gelen Seçer, herkesi selamladı, çocukları sevdi, gençlerle selfie çektirdi. Yoğun ilgiden dolayı iftarını yapacağı masaya ulaşmakta bir hayli zorlanan Seçer, iftar masasında da vatandaşların fotoğraf çektirme isteklerini reddetmedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf Müziği Ekibi tarafından Ramazan ayının ruhuna uygun seslendirilen eserlerin ardından Başkan Seçer Gülnarlı vatandaşlara seslendi.
“Gönlümüz birbirine yakın”
Başkan Seçer iftar programları vesilesi ile tüm ilçelerde vatandaşlarla hemhal olduklarını ifade etti. Ramazan ayı gibi mübarek bir ayda vatandaşlarla bir arada olmaktan daha çok mutluluk duyduğunu söyleyerek sözlerini sürdüren Seçer, “Gönlümüz birbirine yakın. Sizlerle bir arada olmak beni mutlu ediyor. Ramazan boyunca her gün bir ilçemizde, iftar soframızda yurttaşlarımızla aynı sofrayı paylaştık. Ramazan ayı bizlere birbirimize yardımcı olma, kardeşçe, birlik, beraberlik içerisinde olma duygularını hatırlatıyor. Kardeşçe, dostça olmak çok güzel bir duygu” dedi.
“Ben tüm partililerin belediye başkanıyım”
Seçer, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Mersin’de birliğe ve beraberliğe imza atacaklarını sözlerine ekledi ve; “Biz barış, kardeşlik istiyoruz. Kamplaşma, ayrışma istemiyoruz. Ben 31 Mart akşamından sonra tüm Mersin halkının belediye başkanıyım. Rahat olun. Ben Gülnarlının, Tarsuslunun ve tüm partililerin belediye başkanıyım. Ayrım, gayrım yok. Bizi kendi içimizdeki bölünme zayıflatır. Bu tuzağa düşmeyelim. Bunu yapanlara pirim vermeyelim” şeklinde konuştu.
“Halkımızın bizden beklentilerini bir bir yerine getireceğiz”
Mersin’de geçici bir ekonomik sıkıntı yaşandığını ancak bu sıkıntıları aşacak güçte olduklarını ifade ederek vatandaşları rahatlatan Seçer, “Mersin’de yaşadığımız ekonomik sıkıntılar var ama hiç merak etmeyin çok kısa sürede bunları aşacak, irade ortaya koyabilecek belediye başkanınız var. Çok kısa süre içerisinde bu zorlukları aşacağız. Halkımızın bizden beklentileri olan hizmetleri bir bir yerine getireceğiz. Hiç şikâyet etmiyoruz. Siyaset şikâyet yeri değil, sorun çözme yeridir” ifadelerini kullandı.
“Ortak paydamız Gülnar ve Gülnar halkı”
Konuşmasının devamında Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar’ı sahneye davet eden Seçer, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade etti. Seçer sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan Ünüvar’a ile farklı partilerden olabiliriz. Kendisi benim partimden değil ama biz başta Gülnar halkına ve Mersin halkına hizmet etmek için birlikte yola çıktık. Bundan sonra ayrım olmadan, iş birliği içerisinde Gülnar halkına hizmet vereceğiz. Ortak paydamız Gülnar ve Gülnar halkı. Önümüz bayram. Şimdiden bayramınızı kutluyorum. En kötü günümüz birlik, beraberlik ve mutluk içerisinde olduğumuz günler gibi olsun”
Okunan Kuran-ı Kerim tilaveti, edilen dualar ve top atışının ardından Başkan Seçer ve vatandaşlar hep birlikte orucunu açtı. İftarın ardından Seçer, Gülnar Belediye Başkanı Ünüvar’ın çay teklifini geri çevirmedi ve Yörük Sofrası mesire alanında Ünüvar ve vatandaşlarla birlikte çay içti, sohbet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin