Berber Dükkanındaki Saldırı Olayının Şüphelileri Yakaladı

Mersin'de yaşanan, berber dükkanındaki ateşli silahla ve kesici aletle yaralama olayının şüphelileri yakaladı.

25 Aralık 2017 Pazartesi, 15:30
G: 25.12.2017 - 15:36
Berber Dükkanındaki Saldırı Olayının Şüphelileri Yakaladı
-

Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminalindeki berber dükkanında, 20 Aralık 2017 Çarşamba günü meydana gelen, bir kişinin ateşli silahla ve kesici aletle yaralanması olayına ilişkin, polis ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonuç verdi, şüpheliler yakalandı.
 
Olayla ilgili harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı kapsamlı çalışmada; olayın 2017 Temmuz ayı içerisinde İ.D.’nin A.K.A.’yı silahla yaralaması olayının devamı olarak meydana geldiğini tespit etti.
 
Genişletilen soruşturmada şüpheli A.K.A.’nın yanında bulunan şüpheli V.Ç. ve kimliği tespit edilemeyen şüpheli şahıslarla birlikte otogar içerisinde berber dükkânında tıraş olan İ.D.’yi silah ve bıçakla yaralayarak firar ettikleri anlaşıldı.
 
Ekiplerin çok yönlü çalışmasıyla firari şüpheliler, suçta kullandıkları 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet bıçak ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler haklarında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN YENİŞEHİR'DE KAZA: 1 YARALI
MERSİN SPOR KULÜBÜ, BURSASPOR YÖRSAN’I BOYNU BÜKÜK GÖNDERDİ: 89-82 İ
TOROSLAR’IN İLK MAHALLE EVİ AÇILDI
GÖNÜLDEN SESLER’DEN UNUTULMAZ KONSER
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN KADINLARA ÖZEL “BİSİKLET KULLANMAYI ÖĞRENİYORUZ” ETKİNLİĞİ
BURASI MERSİN’İN ESTETİK FABRİKASI!
TARSUS'TA 6 ŞUBAT DEPREMİNDE HASAR GÖREN CAMİLERDE İNCELEME
TEKNOFEST GENÇLİĞİYLE NİCE ASIRLAR BOYUNCA BURADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
VALİ TOROS'TAN, ALATA BAHÇE ZİYARETİ
MİLLİLERİMİZDEN İRAN’DA 7 MADALYA

Mersin Haber ,Mersin