Belgesellerde İzledikleri Hayvanları İlk Kez Canlı Gördüler

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ova mahallelerde yaşayan ve daha önce hiç hayvanat bahçesine gitmeyen çocukları ve ailelerini Tarsus Hayvan Parkı’na götürüyor.

29 Ağustos 2019 Perşembe, 09:37
Belgesellerde İzledikleri Hayvanları İlk Kez Canlı Gördüler
-

Belediye toplu taşıma araçlarıyla mahallelerden alınan çocuklar ve aileleri, Berdan Barajı mesire alanı içerisinde bulunan ve bölgenin tek hayvan parkı olan Tarsus Hayvan Parkı’nı gezdi. Sadece televizyonda görebildikleri birbirinden değişik ve ilginç hayvanları gören çocuklar, büyük mutluluk yaşadı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerini kapsayan sosyal projelerine aralıksız devam ediyor. Tarsus’ta özellikle ova mahallelerde yaşayan ve daha önce hiç hayvanat bahçesine gitmeyen çocuklar ile aileleri, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarsus Hayvan Parkı’na götürüldü. Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçlarıyla evlerinden alınan çocuklar ve aileleri, Hayvan Parkı’nda dolu dolu bir gün geçirdi.

İlk etapta 50 kişilik grup ziyaret etti

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği proje kapsamında Tarsus’a bağlı Kargılı ve Baltalı Mahallesinde yaşayan çocuklar ile anne ve babalarından oluşan 50 kişilik grup, Tarsus Hayvan Parkı’nda ücretsiz gezme imkanı buldu.

TV’de görebildikleri hayvanları canlı canlı gördüler

Bugüne kadar sadece televizyon ekranlarında görebildikleri timsah, kaplan, aslan, ayı, değişik kuş ve sürüngen gibi hayvanları canlı olarak görmekten dolayı oldukça mutlu olan çocuklar, Hayvan Parkı gezisinin keyfini yaşadı.

Proje kapsamında sırasıyla diğer mahallelerde yaşayan çocukların ve ailelerinin de ücretsiz şekilde hayvanat bahçesine getirileceğini vurgulayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, “Çocuklarımızın güzel bir gün geçirmeleri için Belediyemizin araçlarıyla alarak; aileleriyle birlikte buraya getiriyoruz. Proje kapsamında diğer kırsal mahallelerde yaşayan çocuklarımızı ve ailelerini de buraya getireceğiz. Bu tip etkinliklerimizi daha da geniş kesimlere yayacağız. Bu projede emeği geçenlere ve bugün çocuklarımızı ağırlayan Hayvan Parkı Sorumlusu Mesut Özdemir’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin