Başkan Yılmaz, Meslek Adamlarıyla Buluştu

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Meslek Adamları Birliği’nin (MAB) geleneksel olarak düzenlediği Dayanışma Gecesi’ne katılarak, mesleğinde öne çıkmış iş insanlarıyla bir araya geldi.

09 Aralık 2019 Pazartesi, 15:14
Başkan Yılmaz, Meslek Adamlarıyla Buluştu
-

Gecede, kentin ilk ve tek ampute takımı olan ve 1’inci Lig’de kentimizi temsil eden Mersin Ampute Futbol Kulübü’nün Başkanı Ali Yanaç’a plaket takdim ederek sporculara başarılar dileyen Başkan Yılmaz, kendisinin de eski bir Meslek Adamları Birliği Üyesi olduğunu kaydetti.

Başkan Yılmaz, “Kentimizin Kalkınması İçin İşbirliği Önemli”

Meslek Adamları Birliği’nin kenti kalkındırmak adına önemli bir misyon üstlendiğini ve işbirliği içerisinde çalışan bir yapı olduğuna vurgu yapan Başkan Yılmaz, başarılı çalışmalarından dolayı Birliğin Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kadıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik etti.
Başkan Yılmaz, “Ben de kuruluşundan itibaren eski bir Meslek Adamları Birliği üyesiyim. Bu anlamda birliğin kuruluş amacını bilen ve gelişmeleri yakından takip eden biriyim. Özellikle iş insanlarının birbirlerine kendilerini anlatmaları, tanıtmaları ve dayanışmaları noktasında fonksiyonel olarak kurulmuş bir dernek ve bu amaca yönelik başarılı faaliyetler yürütüyor. Böyle güzel bir geceye bizleri davet ettikleri için Birlik Başkanı Sayın Nihat Kadıoğlu ve değerli yönetimine teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içerisinde yürüttükleri bu güzel çalışmalarının devamını dilerim” şeklinde konuştu.

Yanaç, “Hedefimiz Şampiyonluk”

Başkan Yılmaz’ın elinden plaketini alan Mersin Ampute Futbol Kulübü’nün Başkanı Ali Yanaç ise hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, Mersin Meslek Adamları Birliği’nin Kulüplerini onurlandırmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, plaketi kendilerine takdim eden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a da teşekkür etti.
Yanaç, “Ampute Futbol Kulübü olarak 2018 yılında takımımızı kurduk. İkinci Lig’den başladık. Geçen sene verdiğimiz büyük bir mücadeleyle birinci Lig’e yükseldik. İnşallah hedefimiz şampiyonluk. Kulübümüzde 20 sporcumuz var. Bu sporcularımızdan üçü Güneydoğu gazisi, diğerleri de çeşitli kazalarda sonradan uzuvlarını kaybetmiş çocuklarımız. Kulübümüze, desteklerinizin devamını bekliyoruz. Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’a, kent protokolümüze ve Mersin Meslek Adamları Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Nihat Kadıoğlu ve değerli yönetimine teşekkür ederiz” dedi.
Meslek Adamları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kadıoğlu da Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a geceye katılımlarından dolayı teşekkür etti. Daha sonra Birliğe yeni üye olanlara rozetleri de takıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin