BAŞKAN TÜRE KARDEŞ KENTLER PARKI VE TENİS KORTLARI PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN TÜRE KARDEŞ KENTLER PARKI VE TENİS KORTLARI PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ

04 Ocak 2017 Çarşamba, 11:35
BAŞKAN TÜRE KARDEŞ KENTLER PARKI VE TENİS KORTLARI PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ
-

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe yapımı devam eden Kardeş Kentler Parkı Projesi ve Tenis Kortları Projesinde incelemelerde bulundu.

 
2017 yılında da proje çalışmalarını yerinde incelemeyi sürdüren Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe gelinen aşama hakkında proje müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. İlk olarak Güzelyurt Mahallesi Akın Camii karşısında bulunan Kardeş Kentler Parkı Projesini inceleyen Başkan Türe 6.000 metrekarelik alanda 90 gün içerisinde tamamlanacak, içerisinde Azerbeycan-Şemkir, Almanya-Bingen ve Kıbrıs-Girne şehirlerini temsilen alanlar bulunacak, pergolalar, oturma bankları, yürüyüş yolu, 32 araçlık otopark, çocuk parkı, fitnes parkı ve kardeş kentler kafeteryası, yeşil alanlar ile Anamur’a hizmet edecek olan Kardeş Kentler Parkı Projesi’nin eksikliklerini tespit ederek müteahhit firma yetkilisi ile değerlendirmede bulundu.

 
Burada bir açıklama yapan Başkan Türe Anamur’un yeni bir sosyal alana ve yeşil alana kavuştuğunu belirterek projenin açılışını da Anamurlularla kısa süre sonra hep birlikte yapacağız dedi.

 
Başkan Mehmet Türe Kardeş Kentler Parkı Projesi’nde gerçekleşen çalışmaların incelenmesinin ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte temelini attıkları ve Anamur Belediye Meclisinde alınan kararla Burhanettin Kocamaz ismini verdikleri 6000 metrekarelik Güzelyurt Mahallesi Tenis Kortları ve Spor Kompleksi projesini gezdi.

 
Projenin gelinen son noktası hakkında müteahhit firma yetkilerinden bilgi alan Başkan Mehmet Türe burada verdiği bilgide kısa süre sonra bu önemli projenin Anamur’un hizmetine gireceğini ifade etti.

 
Başkan Türe buradaki incelemenin ardından ‘ Yeni Düğün ve Toplantı Salonu Projesi ile Köşekbükü Astım Mağarası Restorasyonu Projelerinde incelemeler gerçekleştirdi.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
"4. ULUSLARARASI TARSUS FESTİVALİ’YLE İLGİLİ HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
YAKLAŞIK 345 MİLYON LİRALIK TARIMSAL DESTEKLEME ÖDEMESİ HESAPLARA AKTARILIYOR
Nesine 2. ve Nesine 3. Lig Fikstürü 9 Temmuz'da Çekilecek
TARSUSLULAR, SAĞLIKLI YAŞAM DANIŞMA MERKEZİ İLE DAHA MUTLU
YEŞİLOVACIK’TA YILLARIN YOL SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Mağarada metan gazı faciası: Şehit sayısı 8’e yükseldi
MİLLETİMİZİN BAŞISAĞOLSUN: 5 ASKERİMİZ ŞEHİT
ÇUKUROVA ULUSLARARASI HAVALİMANI’NDA "ADA KIBRIS" RESİM SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Sağlık Müdürü Ekici'den "Glutensiz Lezzetler" Projesine Destek
DAMLAMA YİNE KAN GÖLÜ: 5 ÖLÜ, 1 YARALI

Mersin Haber ,Mersin