Başkan Türe Anadolu Günleri, Kültür ve Sanat Festivaline Katıldı

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ekibi ile birlikte Etimesgut Belediyesi’nin düzenlediği 14. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivaline katıldı.

21 Ağustos 2017 Pazartesi, 11:41
G: 21.08.2017 - 11:53
Başkan Türe Anadolu Günleri, Kültür ve Sanat Festivaline Katıldı
-

Farklı Kültürlerden gelen ekiplerin yer aldığı festivalde Anamur Belediye Konservatuvarı Halk Oyunları Ekibi, konservatuvar sanatçıları ve Anamur Yerel Sanatçısı Ali Koyu sahne aldı. Gösteri sonrası Belediye Başkanı Mehmet Türe, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'e Anamur muzu,  yöresel samsıra, cezerye, zeytin ve zeytinyağından oluşan hediye paketini takdim etti. 

Festival sonrası Mersin Kültür ve Yardımlaşma Derneği Şube Başkanı Arzu Kılıç Onurdağ, Başkan Türe ve ekibine programa katılmalarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Başkan Mehmet Türe, Etimesgut Belediyesini festivalden dolayı tebrik ederken Festivalde Anamur’u temsil etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
 
 
 
 
 
 
 



Eklenme Tarihi:
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS'TA BAHAR COŞKUSU YAŞATTI
“Bu Noktada Her Gün Kaza Var”
MÜDÜR KÜLÇÜR'DEN KAYMAKAM AKYÜZ'E ZİYARET
ÖZEL BİREYLER BÜYÜKŞEHİR’İN NOSTALJİK PARTİSİ’NDE BULUŞTU
YENİŞEHİR KENT TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK YOL ÇALIŞMALARINI SÜRATLE TAMAMLIYOR
MHP'Lİ BAŞKAN YILDIRIM'DAN, İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ ŞAHİN'E ZİYARET
JANDARMADAN ÖZEL ÖĞRENCİLERE ANLAMLI ZİYARET
MERSİN MERKEZLİ ÜÇ İLDE SİBER OPERASYON; 5 TUTUKLAMA
SGK MÜDÜRÜ METİN’DEN, BORSA’YA ZİYARET
Feci Kaza: Çarpan Sürücü Kaçtı, Bebek ve Anne Ağır Yaralı

Mersin Haber ,Mersin