Başkan Tuna, Zafere Yürüyor

Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna’nın seçime sayılı günler kala merkez ilçelerde gerçekleştirdiği mahalle toplantılarındaki sevgi seli doruğa ulaştı.

27 Mart 2019 Çarşamba, 21:18
Başkan Tuna, Zafere Yürüyor
-

Mersinli hemşehrilerine teşekkür ederek, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve sevgiden dolayı oldukça memnun olduklarını belirten Başkan Tuna; “Bu coşku 31 Mart’ta zaferin müjdecisidir” dedi.
Başkan Tuna, seçim çalışmaları kapsamında Tarsus İlçesi’ne bağlı Alifendioğlu Mahallesi’ni ziyaret ederek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Ziyaretinde özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Tuna’ya mahalle sakinleri de yoğun sevgi gösterilerinde bulundu.
Alifendioğlu Mahalle Muhtarı Orhan Canbolat Başkan Tuna’nın mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Başkanımız Sayın Hamit Tuna başarılı bir başkandır ve yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Biz de kendisi için elimizden geleni yapacağız, başımızın üstünde yeri var. Bu seçim de Başkanımızın zaferiyle sonuçlanacaktır” dedi.
Mahalle sakinleriyle projelerini paylaşan Başkan Tuna, seçimlerin demokrasinin düğünleri olduğunu belirterek; “7 aydır sahalardayız. Karşılığımız şudur ki Hamit Tuna gönüllerde yer bulmuş. Vatandaşlarımız bizi ailesinin bir ferdi olarak görüyor. İnşallah bu yakınlığı 31 Mart’tan sonra hizmet ve gönül yakınlığına çevireceğiz. Bunu da herkese ispat edeceğiz” dedi.
Bugüne kadar gerginliklerden beslenen bir siyaset yapmadıklarına dikkat çeken Başkan Tuna; “Bu kent huzur istiyor. Bu huzuru da inşallah bizimle bulacak.Sosyal barışı inşallah hep birlikte tesis edeceğiz. Biz, 81 vilayetten gelen insanlarımızın yaşam yeri olarak seçtiği bir bölge olan Toroslar’da bu işi başardık. Bir aidiyet duygusu kattık. Bunu Mersin’in her noktasına hissettireceğiz. Tarım, sanayi, lojistik, turizm, sanat ve spor alanında kentimizi değerleriyle hep birlikte daha da büyüteceğiz. Biz bu kenti seviyoruz” dedi.
‘Hemşehri dernekleri kentimizin dinamikleridir” diyen Başkan Hamit Tuna, Malatya İl ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği toplantıda Dernek Başkanı Suat Selamoğlu ve yönetimi ile de bir araya gelerek, projelerini paylaştı ve taleplerini dinledi.
Başkan Tuna daha sonra Toroslar İlçesi’ne bağlı Turunçlu ve Turgut Türkalp Mahallesi’nde düzenlenen açık hava toplantısında da hemşehrileriyle buluştu. Vatandaşların Başkan Tuna’ya yoğun ilgi gösterdiği toplantıda; havai fişek gösterileri eşliğinde halaylar çekilerek, Cumhur İttifakı coşkusu doruğa çıktı.
Yenişehir İlçesi’ne bağlı Hürriyet Mahallesi ile Toroslar İlçesi’ne bağlı Yalınayak Mahallesi’nde hemşehrilerinin evine konuk olan Başkan Tuna, her evde büyük destek gördü.
Başkan Tuna, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan ile Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ın katılımlarıyla düzenlenen 'Memur-Sen Mersin Buluşması'nın da konuğu oldu.İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen programda sendika şube başkanları ve yöneticileriyle de bir araya gelen Başkan Tuna, sendikalaşmanın önemine değindi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesinde Meydana Gelen Kazada Fatih Ş. Hayatını Kaybetti
Akdeniz’de Geleneksel Türk İslam Sanatı Eserleri Sergisi, Sergide; Hat, Tezhip Ve Naht Sanatından Çok Özel Eserleri Görmek Mümkün
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Mersin Sanayi Sitesi Yönetimini Ziyaret Etti
Seçer, Sosyal Konut, Metro, Müftü Deresi Yaşam Vadisi Ve Afete Dayanıklı Ve Hazırlıklı Kent Projelerini Anlattı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Otomotiv Çalışanları İle İftar Yaptı
Başkan Vahap Seçer Toroslar Ve Akdeniz Karış Karış Gezildi
Başkan Seçer, Mersin İli Arı Yetiştiricileri Birliği’ni Ziyaret Etti
Tarsuslu Şehit Yüzbaşı Halil Özdemir Dualarla Anıldı
Başkan Seçer, Mersin ESOB’u Ziyaret Etti
Mersin’in Mezitli İlçesinde Aracın Çarptığı Öğrenci Efe Onur G. Hayatını Kaybetti

Mersin Haber ,Mersin