Başkan Tuna, Oyunu Kullandı

Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, oyunu Yalınayak Ortaokulu’nda 2313 numaralı sandıkta kullandı.

31 Mart 2019 Pazar, 12:29
G: 31.03.2019 - 15:30
Başkan Tuna, Oyunu Kullandı
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Oy kullanmaya ailesi ile birlikte gelen Başkan Tuna, sandık görevlileriyle tek tek tokalaşarak, başarılar diledi ve vatandaşlarla sohbet etti.
Oyunu kullanmasının ardından gazetecilere açıklama yapan Başkan Tuna, yerel yönetimler seçimlerinin Mersin’e ve Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni ederek; “Seçimler, demokrasinin düğünleridir. Milletimizin iradesi sandığa yansıyacak” dedi.
“Kente hizmet etmek istiyoruz” diyen Başka Tuna; “Ufak tefek sıkıntılar olsa da güzel bir seçim atmosferi yaşadık. Üslubumuz, usulümüz ve seçim ahlakımız var. Ona etik kurallar içinde riayet ettik. Kendi projelerimizi ve kendimizi ifade ettik. Tabi ki bu tercih meselesi. Bilgi birikimimiz ve ürettiğimiz projelerle kente hizmet etmek istiyoruz. Üç dönemdir Toroslar Belediye Başkanlığımızda da kentimize değer kattık. İnşallah Büyükşehir ölçeğinde yetkileri ve bütçesi büyük yerde, milletimiz teveccüh gösterir ve Rabbim takdir ederse kentimizin geneline değer katacağız. Bu kent, sosyal doku ve demokratik yapı olarak Türkiye’nin bir minyatürü. Sosyal barışın tesis edilmesinde biz önemli bir unsuruz. Toplumun her katmanına giren, onlarla irtibat kuran, aidiyet duygusu katan, ortak paydada milleti buluşturan yanımız ve yönümüzle bu kenti barışın kenti yapacağız inşallah. Huzur olursa, sermaye ve yatırımcı gelir. Bu kent aslında yatırımlara çok açık bir kenttir. Nasip olur başkan olduğumuzda 5 binlik planları kısa vadede yapacağız. Yatırımcının önünde ne kadar engel varsa o engelleri kaldıracağız. Seçim sonucuna saygılıyız. Seçim, millet iradesinin sandığa yansımasıdır. Tabi ki millet bizi nerede işaret ederse biz de orada duracağız. Seçimlerin kentimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
TARSUS'TA ÜZÜMDE ERKEN HASADI ÖNLEMEYE ORTAK DENETİM
MERSİN  İDMANYURDU, OLCAY ŞAHAN 'A EMANET
Mersin İl Sağlık Müdürlüğü'nde TAMP Toplantısı Yapıldı
VALİ TOROS'UN GÜN İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ KABULLER
TARSUS TİCARET BORSASI’NDAN YEŞİLOVA ZİYARETİ
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN ORAK HÜCRE ANEMİSİNE DİKKAT ÇEKEN KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ
TÜM EMEKLİLER DERNEĞİ GENEL BAŞKANI’NDAN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET
ADANA'DA YANGIN SÖNDÜRME UÇAĞI DÜŞTÜ
Tarsus'ta TÜBİTAK Bilim Fuarları Festivali
BAŞKAN SEÇER, EĞİTİME KALICI ESER KAZANDIRAN ‘HAYIRSEVERLERLE BULUŞMA PROGRAMI’NA KATILDI

Mersin Haber ,Mersin