Başkan Tuna, Mersinlilere Teşekkür Etti

Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Mersin mitingi öncesi hemşehrilerine hitap ederek; “Heyecanımız, sizlere bir an önce hizmetin en güzelini sunma heyecanıdır” dedi.

28 Mart 2019 Perşembe, 21:36
Başkan Tuna, Mersinlilere Teşekkür Etti
-

Eski Tevfik Sırrı Gür Stadı önünde gerçekleşen miting, on binlerce kişinin katılımıyla coşkuya dönüştü. Cumhur İttifakı’nın 13 İlçe Belediye Başkan Adayı ile birlikte çıktığı platformdan tüm Mersinlilere teşekkür eden Başkan Tuna, Cumhur İttifakı’nın Mersin için önemine değinerek; “Güçlü Mersin’i doğru planlama, doğru bütçeleme ve doğru uygulamayla oluşturacağız. Allah izin verirse Mersin’de işsizliği sona erdireceğiz. Cumhur İttifakı adayı olmamız da kentimiz için bir şans. Hükümetimizin yapacağı yatırımları Büyükşehir ölçeğindeki yatırımlarımızla taçlandıracağız ve ilçe ölçeğindeki projelerimizi de ulama yaparak hizmetin en dinamik ve hızlı bir şekilde gelmesini sağlayacağız. Bunda kimsenin şüphesi olmasın. Biz öyle söz verip gidenlerden değiliz. Söz verdik mi o sözün arkasından dimdik ve delikanlı duran gönül adamlarıyız. Allah’ın izniyle. Ne diyorsak olacak inşallah” dedi.
Alanı dolduran kalabalığın Mersin’de Cumhur İtitfakı’nın zaferinin bir göstergesi olduğunu dile getiren Başkan Tuna; “Bu kentte kimse gerilimden hoşlanmıyor. Biz asla gerilimden paye kapalım, siyasi rant edelim diye bir duruşumuz olmadı. Bu kentte huzuru ve barışı hep birlikte öne çıkaracağız. Allah’a şükürler olsun ki bugün Mersin’de mızrak çuvala sığmıyor. Alanı hınca hınç doldurdunuz. Allah razı olsun. Bu güç ve bu kalabalık inşallah 31 Mart’ta sandığa yansıyacak. 200 gündür yanımızda oldunuz ve bizimle koştunuz, koşuşturdunuz. Hakkınızı helal edin. Bizim ufkumuz açık. Geldiğimiz yeri işaret eden yeni ufuklara koşan, gelişen bütün teknolojileri bünyesinde barındıran bir anlayışa sahibiz. Bizim olmazsa olmazımız da değerlerimizdir. Bu değerlerimiz; dilimiz, bayrağımız, vatan toprağımız, Cumhuriyetimiz, manevi değerlerimiz, milli kültürümüz ve tarih şuurumuzdur. Çünkü bunlar kalabalığı millet yapan değerlerdir. Biz, mazlumun yunusu, zalimin yavuzuyuz. Bu değerlerimize kast edenlere yavuzca duruşumuzu her zaman gösterdik. Bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz. İşte Cumhur İttifakı’nın özü de budur. Heyecanımız, üretimimiz, bilgi birikimimiz ve tecrübemiz var. Heyecanımızı kaybetsek bu işi yapamayız. Heyecanımız siz değerli hemşehrilerimize bir an önce hizmetin en güzelini yapma heyecanıdır” dedi.
“Altımızdan halıyı çekmeye çalışanlara inat biz herkesin belediye başkanı olmak istiyoruz” diyen Başkan Tuna; “Herkesin oyuna talibiz. Belediye Başkanı olduktan sonra da kentimizde yaşayan bir milyon 816 bin insanımızın da belediye başkanı olacağız. Hiç kimseye ayrı gayrı etmeyeceğiz. Hizmetimizde ve duruşumuzda adaletli olacağız. Adaletli olmayan payidar olamaz. Herkesin gönlünde yerimiz olacak. Hiç merak etmeyin” dedi.
Sandık Başı görevlilerinden sandıklarına sahip çıkmalarını da isteyen Başkan Tuna; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bizleri mahcup etmeyin. Rabbim de bizleri size karşı mahcup etmesin inşallah. Özellikle sandık başında görev alacak arkadaşlarımızdan çok dikkatli olmalarını istiyoruz. Artık hasadımızı, ambarımızı alacağız. Hasadımızı harap ettirmeyelim, sağa sola döktürmeyelim” dedi.
Mersinlilere inandıklarını ve güvendiklerini ifade eden Başkan Tuna, hemşehrilerinin teveccühü ile 31 Mart’ta 13 İlçe ve Büyükşehir’de zafer yazacaklarına dikkat çekerek; “Biz siz değerli hemşehrilerimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Emin ellere başkanlıkları teslim edeceksiniz. Rabbim al bayrağın gölgesinden, Cumhuriyet’in ışığından, muasır medeniyet seviyesinde ülke olma sevdamızdan bizleri mahrum etmesin. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız inşallah 13+1 Cumhur İttifakı adaylarını başkan yapacağız. Çıktık bir sefere, Zafer Allah’ın takdiridir. Biz, inandık zafer de inananlarındır. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.
Başkan Tuna, Mersinlilere Teşekkür Etti
Başkan Tuna, Mersinlilere Teşekkür Etti

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan İşçi Kıyımı Söylentilerini Net Bir Dille Yalanladı
Başkan Seçer, Mersin Halkıyla Bir Araya Gelmeyi Sürdürüyor
CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Carettalar Gölgaşı Bld. Ted Ankara’ya Fark Attı, MSK’nın Galibiyet Serisi Sürüyor
Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 31 Mart Seçimlerindeki Rakiplerine Seslendi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Now Tv’de İlker Karagöz’e Konuştu
Büyükşehir’den Mersin’in Doğu Girişine Gerdanlık Gibi Yol, Liman Yolu Yenilendi
Mersin’in Mut İlçesinde Devrilen Tarım Aracının Sürücüsü Hüseyin Bozca Hayatını Kaybetti
Başkan Seçer, Atıksu Arıtma Tesisi Ve Tarımsal Destek İçin Gülnarlılarla Buluştu
Mersin Büyükşehir, Sokak Canları İçin Gönüllülerle İş Birliğine Devam Ediyor

Mersin Haber ,Mersin