Başkan Tuna, Erdemli’de Gövde Gösterisi Yaptı

Seçim çalışmalarını Erdemli’de sürdüren Belediye Başkanı Hamit Tuna, bölge esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

09 Mart 2019 Cumartesi, 13:28
Başkan Tuna, Erdemli’de Gövde Gösterisi Yaptı
-

Erdemli Kargıpınarı Mahallesi’ndeki seçim koordinasyon merkezi açılışında hemşehrileriyle buluşan Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, binlerce kişiye hitap ederek, gövde gösterisi yaptı.
AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, Erdemli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu’nun da eşlik ettiği esnaf gezisinin ardından AK Parti Erdemli İlçe Teşkilatı ile Seçim Koordinasyon Merkezlerini de ziyaret eden Başkan Tuna, Mersin Hafriyatçılar ve İş Makineleri Kooperatifi yönetiminin konuğu oldu.
Kooperatif üyeleriyle projelerini paylaşan ve taleplerini dinleyen Başkan Tuna’ya, Kooperatif Başkanı Ekrem Babacan Șahin ve yönetim kurulu üyeleri de teşekkür ederek, kendisini destekleyeceklerini ifade etti.
“Hep birlikte Yaşayan ve Yaşatan Bir Mersin Olacağız”
Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Erdemli İlçesi’ne bağlı Kargıpınarı Mahallesi’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını hemşehrilerinin yoğun ilgisi ve coşkusuyla gerçekleştirdi.
Seçim otobüsünün üzerinden coşkulu kalabalığa hitap eden Belediye Başkan Hamit Tuna; “Kayayı delen suyun gücü değil, damlaların sürekliliğidir. Erdemli, erdemli duruşuyla her dönemde bize destek verdi. İnşallah 2019 seçim zaferimizin kahramanları da bu meydanda. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” diyerek, Cumhur İttifakında gönülleri birleşen Erdemlilere teşekkür etti.
Mersin’i; tarım, sanayi, lojistik, turizm, sanat ve spor alanında daha da büyüteceklerinin ve Üniversite şehri yapacaklarının sözünü veren Başkan Tuna; “Gönüllerin içerisinde olmak ve gönüllerde makam edinebilmek adına gayret sarf ettik. Bugün onun karşılığını görüyoruz. Burada bir seçim bürosu açılışı olmasına rağmen mükemmel bir birliktelik var. Her iki siyasi partimizin mensupları, devletin bekası, milletin bütünlüğü, al bayrağın gölgesinde ve Cumhuriyet’in ışığında ilelebet payidar kalma gibi bir duruşu sergilemiştir. Erdemli bir duruştur. Tebrik ediyorum. İşte bu gönül birlikteliğidir” dedi.
“Bizim iş bitirmemiz Toroslar” diyen Başkan Tuna; Erdemlilere seslenerek 31 Mart’a kadar gündüz oturmadan, gece uyumadan ölesiye bitesiye çalışmaya hazır mıyız’ dedi.
Vatandaşların ‘Hazırız’ tezahüratları eşliğinde konuşmasına devam eden Başkan Tuna; “Mersin, ilk defa bu şansı yakaladı. Erdemli’de Mükerrem Tollu başkanımız, Büyükşehirde şahsım Hamit Tuna ve yukarıda hükümetimiz. Bu dinamik yapıda hem genel idarenin yapacağı projeler, Büyükşehir’in projeleriyle entegre olacak ve İlçe belediyesinin projeleriyle de koordineli bir çalışma gerçekleştirilecek ve sonucunda Erdemli ve Mersin kazanacak. İnşallah sizlerle, gençlerimizle, kadınlarımızla, engellilerimizle, yaşlılarımızla, toplumumuzun bütün katmanındaki dezavantajlı insanlarımızla birlikte eşitte huzurlu bir Mersin yapacağız. Sosyal barışı tesis etmek suretiyle, bu kenti barışın ve kardeşliğin en üst olacağı noktaya getireceğiz. Üreten ekonomimizi daha da büyüteceğiz. Bilgi teknolojisi ile üreten gençlerimizin önünü açacağız. Sanata ve sanatçıya değer veren bir kent yapacağız. Bu kent aynı zamanda spor kenti.2013 Akdeniz Oyunları’nda kalma tesisler ile Toroslar Belediyesi olarak yaptığımız tesislerimiz ve İlçe ölçeğinde yapacağımız tesislerle nasıl Antalya futbol takımlarının bir kamp merkezi ise bu kenti de kamp merkezi yapacağız inşallah. Mersin İdman Yurdumuzu adım adım süper lige çıkartmak için adım adım lig atlaması yapacağız. Bunu yaparsak biz yaparız. Sporun içinden gelen ve sporun alt yapısına değer veren bir belediye başkanıyım. Kentimizle ilgili özlemlerimiz ve hayallerimiz var. Hep birlikte yaşayan ve yaşatan bir Mersin olacağız. Yunus’un dediği gibi birleşirsek tok oluruz, ayrışırsak yok oluruz. Hacı Bektaş-ı Veli Hazretlerinin ifade ettiği gibi bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve 13 İlçemizde Cumhur İttifakı Adaylarımızı ve Büyükşehir’i hep birlikte zafere taşıyacağız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin