Başkan Tollu’dan Kadir Gecesi Mesajı

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında dostluk ve akrabalığın önemine, İslam dininin iyi ahlak sahibi olma öğütlerine vurgu yapan Başkan Tollu tüm İslam Aleminin Kadir Gecesini kutladı.

19 Mayıs 2020 Salı, 13:12
Başkan Tollu’dan Kadir Gecesi Mesajı
-

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu şu ifadelere yer verdi: “Onbir ayın sultanı olarak addettiğimiz mübarek Ramazan ayını idrak ediyoruz. Bu ayın manevi havasını soluyor, eşimizle dostumuzla, konu komşumuz ve arkadaşlarımızla olan manevi bağlarımızı kuvvetlendiriyoruz. Güzel dinimizin emrettiği şekilde bu ay yardımlaşma hususu her bir hanede gündeme geliyor, her bir vatandaşımız durumu yettiğince çevresindeki ihtiyaç sahibini gözetiyor, yardım ediyor. Nihayet bugün, bu mübarek ay içerisinde öyle güzel, öyle mühim anlam ve öneme sahip, bin aydan daha hayırlı, mübarek Kadir Gecesine erişebilmiş bulunuyoruz. Ramazan ayına kavuşmuş olmanın yüreklerimize getirdiği o maneviyatı bu gecede en üst perdede hissedecek olmanın huzurunu yaşıyoruz. Kuran’ın nazil olduğu, Allah’a açılan ellerin geri çevrilmeyeceği, bin aydan daha hayırlı bu geceyi bu sene camilerimizde geçiremeyecek olmanın burukluğunu yaşıyor olsak da, bundan sonraki tüm kandillerimizde, bayramlarımızda hep bir arada olabilmek için bu fedakarlığı da millet olarak göğüsleyeceğiz. Cenab-ı Allah, Cümle Ümmet-i Muhamme­di bu geceyi hakkıyla değerlendiren, tüm geceleri de Kadir Gecesi anlayışı ile değerlendirerek nasibini alan ve neticede af edilip bağışlanan amel-i Salih kullarının zümresine ilhak eylesin.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Bir Dönem Mersin İdman Yurdu’nda Top Koşturan Kamerunlu Futbolcu Joseph Boum Hayatını Kaybetti
Mersin’in Tarsus İlçesinde Yalnız Yaşayan Suna S. İsimli Kadın Evinde Ölü Bulundu
Mersin’in Erdemli İlçesinde Sandık Dolu Depoda Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü
Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı (Msk), Pizza Lazza Harem Spor’u 81-92 Mağlup Etti
Mersin’de Düzenlenen Euroleague Fınal Four Sona Erdi, Fenerbahçe Alagöz Holding İkinci Kez Avrupa Şampiyonu
Başkan Seçer’den Sma Hastası Mehmet Ali Bebeğin Kampanyasına Destek: “Mehmet Ali’yi Bir An Önce Tedaviye Göndereceğiz”
Tarsus Doğa Parkı Ve Gençlik Kampı, Bayramda Ziyaretçi Akınına Uğradı
13 – 14 Nisan Hafta Sonu Günleri Mersin’de Nöbetçi Noter Uygulaması Var Mı? 13 Nisan 2024 Cumartesi ve 14 Nisan 2024 Pazar Günleri Noterler Açık mı?
Mersin Büyükşehir Deniz Sporlarında Da Öne Çıkan Bir Kent Olma Yolunda İlerliyor, Babil Su Sporları Merkezi Hizmete Açıldı
Mersin Büyükşehir Otizm Aile Danışma Merkezi’nde ‘Otizm Farkındalık Günü’ Etkinliği Düzenlendi

Mersin Haber ,Mersin