Başkan Tollu Etüt Merkezi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Lise ve Üniversiteye hazırlık kursu niteliğinde toplam 900 öğrenci kapasiteli ücretsiz eğitim kursunu ziyaret eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu öğrencilerle bir araya geldi.

29 Ocak 2018 Pazartesi, 11:31
Başkan Tollu Etüt Merkezi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
-

Ücretsiz etüt merkezinde eğitim gören öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan Tollu, Türkiye’nin ve Erdemli’nin geleceği olan gençlere yeni bir eğitim yuvası kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, ‘’Üniversiteye hazırlanan öğrenci kardeşlerimiz için belediyemizin bünyesinde bulunan binamızda etüt merkezi kurduk. Gençlerimize eğitim vermesi için öğretmen arkadaşlar görev yapıyor. Kendilerine eğitim adına her türlü imkânı sağladık. Eğitim için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.
 
Erdemli Belediyesi tarafından hizmete açılan lise ve üniversiteye hazırlık etüt merkezinde öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, üniversiteden mezun olmanın yeterli olmadığını, çok çalışarak kendilerini geliştirmeleri gerektiğini anlattı. Tollu, konuşmasında; “belediyemizin kapıları öğrencilerimize sonuna kadar açıktır. Neye ihtiyacınız varsa, ne istiyorsanız, ne sorununuz varsa bize gönül rahatlığı ile tek başınıza gelebilirsiniz” vurgusu yaptı.  Öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında eğitim-öğretimin önemine değinen Başkan Tollu, ‘’Başarıya ulaşmanız geleceğinize yön verecek eğitim hayatınızda ideallerinizi gerçekleştirmek adına hocalarımızla sürekli görüşüyoruz. Sizlerin de bilgiye ulaşma noktasında bir eksiğiniz, talebiniz varsa onu yerine getirmek bizim en asli görevimiz çünkü önce Cenap-ı Allah’a sonra bizlere emanetsiniz. Emeğinizin sonunda sizlere iyi bir yer kazandırmak amacındayız. Onun vebali gerçekten bizim. Dolayısıyla siz istedikten gayret ettikten sonra biz sizleri en mükemmel yerlere taşıyacağız, bundan kimsenin endişesi olmasın” ifadelerini kullandı.
BİZ, GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPIYORUZ
Belediye olarak tüm öğrencilere destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Tollu, öğrenciye yapılan yatırımın hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini söyledi. Erdemli Belediyesi’nin son dönemde sosyal belediyecilik alanında büyük başarılara imza attığını kaydeden Tollu, “bunun son örneğini bu yıl uygulamaya koyduğumuz ücretsiz eğitim kursu ile gösterdik. Biz, geleceğimize yatırım yapıyoruz. Bu da boşa gitmeyecektir. Çünkü çocuklarımızın başarıları bu ülkenin başarısıdır. Bu bizim için, bu ülkenin geleceği için çok önemlidir. Çocuklarımıza güveniyoruz ve onlara tüm hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi. Eğitim konusunda hiçbir hizmetten kaçmadıklarını da ifade eden Tollu, bu çerçevede okullara, öğrencilere ve ailelerine yönelik hizmetler üretmeye devam edeceklerini söyledi.
ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TOLLU’YA TEŞEKKÜR
Belediyenin dershanesinde eğitim gören öğrenciler ise, ‘’İmkânlarımız kısıtlıydı. Bizlere böyle bir ortam sağlaması ve üniversiteye hazırlık yolunda bizlere verdiği desteklerinden dolayı sayın belediye başkanımız Mükerrem Tollu ve emeği geçenlere çok teşekkür ederiz’’ şeklinde konuştu.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin