Başkan Tollu, AK Parti Gençlik Kolları İle Buluştu. "Ülkenin Omurgası, Gençlerimiz"

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Erdemli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mahir Nergis’i teşkilatıyla birlikte makamında ağırladı.

28 Şubat 2019 Perşembe, 21:10
Başkan Tollu, AK Parti Gençlik Kolları İle Buluştu. "Ülkenin Omurgası, Gençlerimiz"
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Görevleri süresince kurumlarını siyasetten, kişilerin hükmünden ve zümrelerin etkisinden uzak tuttuklarının altını çizen Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Tollu, gençlerin ülkenin omurgası olduğunu vurguladı.
2009 yerel seçimlerinde Erdemli’nin, erdemli insanları sandıkta verdiği kararla ‘Mükerrem Tollu’ dedi. Kendisine duyulan bu güven ve teveccühe layık olma gayretiyle çalışmalarına derhal başlayan Başkan Tollu, güçlü bir kadro ile Erdemli’ye hizmet atağı başlattı. 2009’dan bu yana birçok önemli projeye imza atan Başkan Tollu, Cumhur İttifakının her iki büyük teşkilatı ile omuz omuza vererek daha iyisini yapacaklarının sözünü verdi.
AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mahir Nergis ve teşkilatlarıyla bir araya gelen Aday Tollu, gençlerin dinamiğinden heyecan duyduğunu dile getirdi. Temaslarda bulunan Nergis ve İttifak Adayı Tollu, Erdemli’de geliştirilen projelere ve geliştirilebilecek projelere değindi.
AK Parti Gençlik Kolları olarak desteklerinin tam olduğunu vurgulayan Nergis, süreç içerisinde yapılacaklar noktasında Başkan Tollu’ya danışmak istediklerinin altını çizerek, ilçe adına geliştirilebilecek ortak projelere imza atacaklarını dile getirdi.
Buluşmada açıklamada bulunan Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu,
“Gençlerimiz bu ülkenin omurgasıdır. Sizler, sadece kendi geleceğinizden sorumlu değilsiniz. Şanlı bir tarihe sahip bu millete karşı da sorumlusunuz. Geleceğin müreffeh ve aydınlık olması, büyük Atatürk’ün dediği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak, ancak ve ancak bu ülkenin bekası için genel başkanlarımız ile milletimizin kararı ile bu davaya gönlünü koyan, siz gençlerimizin projeleri ile olabilecektir. Şu ana kadar ilçemizdeki temel meselelere yöneldik çünkü önceliklerimizi sıraya koymamız gerekiyordu. İnşallah sizlerle beraber daha büyük projelere, bu dönem imza atacağız.”dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Tren Seferlerinin Durdurulması Kararı Üzerine, Mersin Büyükşehir Devreye Girdi: Tarsus-Mersin Arasında Seferler Artırıldı
Başkan Seçer, Sözcü Tv’de Başkent Kulisleri’ne Konuk Oldu Mersinlilere Çağrı Yaptı; “Beni Denetleyin”
Tarsus Ticaret Borsası Personelleri, Hizmet İçi Eğitimleri Çerçevesinde İsg Uzmanı Kıymet Uguz Tarafından ‘Temel İş Sağlığı Ve Güvenliği” Konusunda Eğitimi Aldı
Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluş Yıl Dönümü Kutladı
Mersin’de Çocuklar İçin 23 Nisan’ın Ruhuna Yaraşır Bir Festival: 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali
Toplu Taşıma Kooperatifleri İle Bir Toplantı Gerçekleştiren Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı, Yaz Sezonunda Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışını Ön Planda Tutma Hedeflerini Ele Aldı
Mersin-Tarsus-Yenice Tren Seferleri 22 Nisan Günü Kapanıyor, TOK Otobüsleri Kooperatifi’nden Ek Sefer Açıklaması
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i Ağırladı
Başkan Seçer, İlçe Belediye Başkanları Ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri İle Bir Araya Geldi
MESKİ, Pamukluk İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’nde Önemli Bir Aşama Daha Kaydetti

Mersin Haber ,Mersin