Başkan Semih Özsu'dan Kutlama Mesajı

Ankara Tarsuslular Derneği (TADER) Genel Başkanı Semih Özsu ‘’Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Açılışının 100.Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’’ nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

22 Nisan 2020 Çarşamba, 08:34
Başkan Semih Özsu'dan Kutlama Mesajı
-

‘’T.B.M.M’nin açılışının 100.Yıl Dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’’nı büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz…
Tader Başkanı Semih Özsu Mesajında:’’ Bizlere bu gün özgürce yaşadığımız, bu cennet vatanı armağan eden ecdadımızla bir kez daha övünüyor ve gurur duyuyoruz.
Bu anlamlı günde bir arada olamasak da 83 milyon tek yürek olarak birleşecek ve bu coşkuyu daha güçlü bir maneviyatla yaşayacağız.
Sevgili çocuklar,
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından, geleceğimiz olan siz çocuklara verdiği değer ve güvenin bir göstergesi olarak armağan edilmiştir. Sizlere armağan edilen bu bayram, ne mutlu ki bu gün sadece Türkiye’de değil, bütün dünya çocuklarıyla paylaşılan ve coşkuyla kutlanan bir bayram olmuştur. Atamızdan armağan olan bu güzel bayramınızı kutluyor, her birinizin vatanını canından çok seven, ülkesine, bayrağına ve milletine bağlı bireyler olarak yetişmenizi temenni ediyoruz.
Savaşların son bulduğu bir dünyada yaşamak ve yaşatmak dileğiyle, bir kez daha başta, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, 23 Nisan 1920 yılında açılan TBMM kurucu üyelerini, Kurtuluş Savaşımızın eşsiz Kahramanlarını ve tüm Şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.
‘’T.B.M.M’nin açılışının 100.Yıl Dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun’’ dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin