Başkan Seçer’den Anamur Çıkarması, Anamur’da Her Şey Güzel Olacak

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’in en uzak ilçesi Anamur’a yaptığı inceleme gezisinde, her ilçeye kent merkezi gözüyle bakacaklarını belirterek, yeni dönemde çok daha güzel hizmetlere imza atacaklarını kaydetti.

19 Haziran 2019 Çarşamba, 19:17
Başkan Seçer’den Anamur Çıkarması, Anamur’da Her Şey Güzel Olacak
-

Bütün şehir artık Büyükşehir
Anamur’da düzenlenen Akdeniz Katı Atık Birliği Meclis Toplantısı için Anamur’a giden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi birimlerinde de bir takım inceleme ziyaretlerinde bulundu.
İlk olarak MESKİ (Mersin Su Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürlüğü Anamur Şube Müdürlüğü’ne geçen Başkan Seçer, teknik binada yaptığı incelemelerin ardından birim amirleri ve personeller ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Anamur’un içmesuyu sıkıntısını çözecek proje yakın zamanda başlayacak
Anamur’un en önemli sorunlarından içme suyu yetersizliği ile ilgili bütün sıkıntıları ortadan kaldıracak projenin hazır olduğu bilgisini kaydeden Başkan Seçer, Anamurluların sabırsızlıkla beklediği projenin inşaatına da yakın zamanda başlanacağı müjdesini verdi. MESKİ birim amiri ve personellerden, ilçede yaşanan genel ve idari problemler hakkında da bilgiler alan Başkan Seçer, bu problemlerin ortadan kaldırılması için gerekenlerin mutlaka yapılacağını belirtti.
Daha Sonra Büyükşehir Belediyesi Anamur Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek teknik birimlerde görevli personellerle selamlaşan Başkan Seçer, burada düzenlediği toplantıda da Şube Müdürü Mehmet Ünal Erdal’dan brifing aldı. Özellikle MESKİ ve Büyükşehir Belediye Şube Müdürlüğü’nü bir arada toparlayacak kompleks bir yerleşke ihtiyacına karşılık yapılabileceklerinin görüşüldüğü toplantıda, vatandaşa daha hızlı ve kaliteli hizmet götürebilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçmayacaklarının altını çizen Başkan Seçer, çok kısa zamanda Mersin kent merkezinde gözlemlenecek hizmet ve projelerin, kentin tamamında da hissedileceğini ifade etti.
Bütün şehre eşit hizmet götüreceğiz
Kent merkezi ile ilçeleri hizmet noktasında birbirinden ayırmayacaklarını belirten Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi olarak bütün şehre eşit hizmet götüreceklerini ifade etti. Özellikle ilçelerde ilk olarak sorunları ve şikâyetleri ortadan kaldıracak hizmet ve projeleri hayata geçireceklerinin altını çizen Başkan Seçer, Mersin’de ve tüm ilçelerinde her şeyin çok güzel olması için canla, başla çalışacaklarını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali Gala Yemeğiyle Sona Erdi
Play-Off’a Kalan Carettalar’dan Baskan Seçer’e Tebrik Ziyareti
Mersin Büyükşehir Ekipleri, Çamlıyayla’da İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor
Büyükşehir’in Uluslararası Çocuk Festivali İle Mersin Sokakları Karnaval Alanına Döndü, Mersin’in En Coşkulu, En Renkli Festivali: Uluslararası Çocuk Festivali
Başkan Seçer, Çocukların Bayram Neşesine Ortak Oldu, Mersin Büyükşehir İle Özlenen Bayram Günleri Yeniden Yaşatıldı
Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi: “23 Nisan Demokrasiyi Ve Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Millete Ait Olduğunu İfade Ediyor”
Mersin’de Coşkulu 23 Nisan Kutlaması, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Düzenlenen Törene Katıldı
Seçer, CHP Mersin İl Başkanlığı’nın 23 Nisan Kutlama Programına Katıldı
TADEKA’da Merhum Ressam Mehmet Karaçor Anıldı
Büyükşehir’in Kır Çiçekleri Mersin’e Döndü, 23 Nisan’da Geleceğin Aydınlık Yüzü Kır Çiçeklerinden Yeni Bir Başarı

Mersin Haber ,Mersin