Başkan Seçer’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

29 Ağustos 2020 Cumartesi, 09:46
Başkan Seçer’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
-

Başkan Seçer’in mesajı şöyle:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, 30 Ağustos 1922′de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile topraklarımız işgalden kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atütürk’ün önderliğinde, dünyanın hiçbir yerinde eşine rastlanmayacak bir mücadele örneği vermiş olan milletimiz, yokluk ve yoksulluk döneminde dahi hiçbir ülkenin esareti altında yaşamayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir.

Aziz milletimiz; birlik, beraberlik ve bağımsızlık ruhuyla kahramanlıklarla dolu bu mücadelenin sonunda bu güzel vatanı bizlere emanet etmiştir.

Hem cephede hem de çağdaşlaşma yolunda her zaman birlik ve beraberlik içinde verilmiş olan bu büyük mücadeleleri bir an olsun dahi aklımızdan çıkarmadan vatanımızı korumak, Atatürk’ün izinden ayrılmadan cumhuriyetimize ve bağımsızlığımıza sonsuza dek sahip çıkmak hepimizin ortak sorumluluğudur.

Bu sorumlulukla kentimize ve ülkemize değer katacak, refah seviyesini yükseltecek projeleri üretmeye, gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygularla Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları vatan yapan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MEZİTLİ SOLİ POMPEİPOLİS BEACH PARKI YENİLENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKINDA HİZMETE AÇILIYOR
ERDEMLİ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI
BAŞKAN SOFU, DOĞANAY İLE ALPER'İ ZEVZET TEPESİ SOSYAL TESİSLERİNİ GEZDİRDİ
Garnizon Komutanı Albay Atalay Kostak’tan Kaymakam Kemal Duru’ya Hoş Geldin Ziyareti
BAKAN YERLİKAYA, BILECİK'TE YANGINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ
19. ULUSAL DAĞCILIK FESTİVALİ
BÜYÜKŞEHİR’İN İYİ ENERJİ UYGULAMALARINA CDP’DEN LİDERLİK PUANI
TOROSLAR’DA YAZ SPOR OKULLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
MERSİN SİVİL KATILIMDA ÖNCÜ KENTLERDEN BİRİ OLUYOR
Anamur Kaymakamlığı Koordinesinde Muhtarlar Toplantısı Düzenlendi

Mersin Haber ,Mersin