BAŞKAN SEÇER TRİBÜNDE, ZAFER SAHADA

YENİ MERSİN İDMAN YURDU’NDA HEDEFE DOĞRU ADIM ADIM İLERLİYOR.. MERSİN’DEN 6 PUANLIK GALİBİYET .

13 Nisan 2025 Pazar, 22:29
BAŞKAN SEÇER TRİBÜNDE, ZAFER SAHADA
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yeni Mersin İdman Yurdu’nun Belediye Derincespor’u 2-0 yendiği karşılaşmada, tribündeki yerini alarak takıma destek verdi. Karşılaşmayı Yeni Mersin İdman Yurdu’nun galibiyetle tamamlaması, stadyumda büyük bir coşkuya yol açarken, Başkan Seçer de taraftarların sevincine ortak oldu.

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Stadyumu’nda oynanan Yeni Mersin İdman Yurdu ile Belediye Derincespor karşılaşmasında, tribündeki yerini alarak takıma destek verdi. Karşılaşmayı Yeni Mersin İdman Yurdu’nun galibiyetle tamamlaması, stadyumda büyük bir coşkuya yol açarken, Başkan Seçer de taraftarların sevincine ortak oldu.

 

Yeni Mersin İdman Yurdu ile Belediye Derincespor karşılaşmasına Başkan Seçer’in yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır,Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve Bürokratları katıldı.

 

Mücadeleye oldukça hızlı başlayan Kırmızı-Lacivertliler muhteşem taraftarlarının da desteği ile 15. dakikada Furkan Güneş’in ceza sahası dışından yaptığı harika vuruşla 1-0 öne geçti. Golün ardından rakibinin üstünde baskısını artıran Yeni Mersin İdman Yurdulu oyuncular, 21. dakikada ise Özgür Sert’in vuruşu ile farkı 2-0’a getirdiler.

 

İkinci yarıda kontrollü bir oyun sergileyen Yeni Mersin İdman Yurdu, kümede kalma mücadelesinde en yakın rakiplerinden birisi konumundaki Belediye Derincespor’a ise pozisyon vermedi. Karşılaşmanın 72. dakikasında konuk ekip adına kazanılan penaltı atışını kullanan Mustafa Batuhan Altıntaş kötü bir vuruş ile topu üstten auta gönderdi. Mücadelede başka gol olmayınca 90 dakika Yeni Mersin İdman Yurdu’nun 2-0’lık galibiyeti ile sona erdi.

 

Yeni Mersin İdman Yurdu aldığı bu galibiyet ile puanını 27’ye çıkarırken en yakın rakiplerinden Diyarbekirspor ile Belediye Derincespor ise 25 puanda kaldılar. Kırmızı-lacivertliler önümüzdeki hafta deplasmanda grubun 13 puanlı ekibi Ülkea Nazillispor ile karşılaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
MERSİN'DE YÜKSEKTEN DÜŞEN KADIN AĞIR YARALANDI
TOROSLAR AYVAGEDİĞİ'NDE KOMŞU KÖPEĞİ 6 KEÇİYİ TELEF ETTİ
MERSİN RENGARENK ÇİÇEKLERLE BAHARI KARŞILIYOR
“JANDARMADAN KAÇAK MAKARON OPERASYONU”
TARSUS BELEDİYESİ’NDEN OTİZMDE FARKINDALIK SÖYLEŞİSİ
Tarsus Üniversitesinde Düzenlenen Siber Güvenlik Eğitim Programı Başarıyla Tamamlandı
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NİN NİSAN AYI 1. BİRLEŞİMİ BAŞKAN SEÇER BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MÜDÜR KARADAĞ, TARSUS'TA SOĞUKTAN ZARAR GÖREN TARIM ALANLARINDA İNCEMELERDE BULUNDU
ÇAMLIYAYLA'DA ZİRAİ DONDAN ETKİLENEN BAHÇELERDE ZARAR TESPİT ÇALIŞMASI YAPILDI
Mersinli Ormancılar Nisan Ayı Değerlendirme Toplantısını Yaptı

Mersin Haber ,Mersin