Başkan Seçer Talimat Verdi, Öğrenciler Yola Kavuştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in talimatı ile Erdemli İlçesi’nde yer alan Mehmet Emin Yazar Caddesi’nin uzun süredir devam eden asfalt sorunu çözüldü. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, yolla ilgili çalışmaları üç günde bitirdi. Çalışmaların tamamlanmasıyla caddede yer alan okulun öğrencileri ve vatandaşlar rahat nefes aldı.

03 Temmuz 2019 Çarşamba, 11:53
Başkan Seçer Talimat Verdi, Öğrenciler Yola Kavuştu
-

Uzun zamandır asfaltlama çalışması yapılmadığı için başta öğrenciler olmak üzere vatandaşların büyük mağduriyet yaşadığı Erdemli İlçesi’ndeki Mehmet Emin Yazar Caddesi’nin yol sorunu, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in talimatıyla çözüldü. Caddenin üzerinde bulunan okulun öğrencileri ve caddeyi kullanan vatandaşlar, çalışmaların tamamlanmasıyla rahat bir nefes aldı.
Mehmet Emin Yazar Caddesi’nde yer alan ve büyük sorun yaşayan öğrencilerin mağduriyetini özel bir okulun müdürü olan Fatih Yüncüoğlu, Silifke’deki bir festivalde Başkan Seçer’e iletmişti. Başkan Seçer’in talimatının ardından Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, yolla ilgili çalışmaları üç günde bitirdi. Böylece, MESKİ’nin Koyuncu, Yüksek ve Türbe Mahalleleri’ndeki altyapı çalışmalarının ardından yaklaşık 1 yıldır atılmayan asfalt nedeniyle yaşanan mağduriyet çözülmüş oldu.
Başkan Seçer: “Okulun yolu böyle olmaz”
Okul müdürü Fatih Yüncüoğlu, yolla ilgili büyük sıkıntılar yaşadıklarını dile getirerek, “Buralar 1 yıldan bu yana çamur içerisindeydi. Silifke’de düzenlenen bir festivalde okulumuzun tanıtımı için stant kurmuştuk. Orada Başkanımız ile stantları gezerken karşılaştık, okulumuzun yolunun böyle olduğunu söyledik. Başkanımız ‘Okulun yolu böyle olmaz’ diyerek yanındaki görevlilere bizi yönlendirdi. Okulumuzun yolu üç gün içinde yapıldı. Çok teşekkür ediyorum” dedi. Yolun tamamlanmasının çevrede oturan vatandaşları da memnun ettiğini kaydeden Yüncüoğlu, eğitim-öğretime verdiği önemden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür etti.
Mahalle sakinlerinden teşekkür
Mehmet Emin Yazar Caddesi’ni kullanan Nebahat Demir de yapılan çalışmaları güzel bulduğunun altını çizerek, “Çok tozun toprağın içinde gittik, geldik. Çalışmalar çok güzel gidiyor, çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Özel okulun yöneticilerinden Ali Akkuş, 1 yıldır bu yolun eziyetini hem okul öğrencileri hem okul öğretmenleri hem de çevredeki vatandaşlar olarak yaşadıklarını vurgulayarak, “Bir yıl gecikmeli de olsa yapıldı. Bu konuda çok teşekkür ediyoruz. Eğitim yuvasının yolunu yaptığından dolayı ve bu konuda hassasiyet gösterdiğinden dolayı Sayın Başkanımız’a teşekkür ediyoruz ve çalışmalarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Meteoroloji’den Aşırı Sıcak ve Toz Taşınımı Uyarısı, 23 Nisan Salı Gününden Sonra Kavrulacağız
Mersin’in Tarsus ve Yenişehir İlçelerinde Meydana Gelen İki Ayrı Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde ‘23 Nisan’ Coşkuyla Kutlandı
Yenişehir Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Seçer’e Ziyaret, Başkan Seçer, 23 Nisan Dolayısıyla Çocuklarla Bir Araya Geldi
23 Nisan Dolayısıyla Mersin’e Gelen Romanyalı Çocuklar, Danslarıyla Büyüledi
MSK’nın Süper Lig Yolu Galibiyetlerle Dolu, Çayırova’yı 79-67 Yendi
Mersin Büyükşehir Ve Tarsus Belediyesi Ekiplerinden Ortak Cadde Yıkama Çalışması
23 Nisan Coşkusu 7’den 70’e Büyük Bir Heyecan Ve Coşkuyla Sürüyor, Uluslararası Çocuk Festivali’nde Mersin’in Dört Bir Yanından Çocuk Sesleri Yükseldi
Başkan Seçer, ‘Yerel Yönetimler Çalıştayı’nın Son Gününde Seçim Başarısının Formülünü Anlattı
Mersin Büyükşehir’in 1. Uluslararası Çocuk Festivali Tüm Coşkusuyla Başladı

Mersin Haber ,Mersin