Başkan Seçer, Silifkelilerle İftar Sofrasını Paylaştı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Silifkeli vatandaşlarla iftar yemeğinde buluştu.

13 Mayıs 2019 Pazartesi, 13:46
Başkan Seçer, Silifkelilerle İftar Sofrasını Paylaştı
-

BAŞKAN SEÇER SİLİFKELİ KADINLARIN ANNELER GÜNÜ’NÜ ÇİÇEKLERLE KUTLADI
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kurdurduğu dev iftar sofrası ile binlerce vatandaşı bir araya getirmeye devam ediyor. Silifke’de kurulan etkinlik alanına erkenden gelerek vatandaşlarla selamlaşan Başkan seçer, masaları tek tek gezerek Silifke sakinleri ile hasbihal etti.
Başkan Seçer Silifkeli vatandaşlarla iftar sofralarını paylaşırken, iftara gelen kadınların Anneler Günü’nü kutlamayı ihmal etmedi. Başkan Seçer, iftara katılan annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü çiçeklerle kutladı. Vatandaşların sevgi seli ile karşıladığı Başkan Seçer, iftar alanında çocuklarla ve gençlerle de sohbet etti.
“Vatandaşların mutluluğuna vesile olmaktan daha büyük bir servet yok”
Silifkelilerle Ramazan etkinliğinde bir araya gelen Başkan Seçer iftar öncesi yaptığı konuşmasında, iftar sofraları ile vatandaşların beraberlik duygularının pekişmesine vesile olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Belediye başkanınız olarak burada olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Bu mutluluğun tarifi yok. İnsanlara hizmet ederek, hayır dualarını almaktan, onların mutluluğuna vesile olmaktan daha büyük bir servet yok. Mersin halkına iyi bir tercih yaptığı için minnettarım. Onları mahcup etmeyeceğiz” dedi.
İftar öncesi Silifke Anıt Meydanı’nı dolduran binlerce kalabalığa seslenen Başkan Seçer, kadınların anneler gününü kutlayarak sözlerine başladı. Başkan Seçer Silifkeli kadınlar nezdinde tüm kadınlara seslendi ve “Yaralarımızı saran, üzüntülerimize, mutluluklarımıza ortak olan eli öpülesi canım annelerimin anneler gününü kutluyorum. Onların bizde emeği çok. Dişinden tırnağından arttırıp bizlerin eğitimine veriyorlar. Bizim için en kutsal varlık annelerimiz” şeklinde konuştu.
“Ramazan ayı kardeşliği, birliği, beraberliği ifade ediyor”
İnsanları sarıp sarmalayan ve tüm vatandaşları kucaklayan bir yönetim anlayışı ile güzel işlere imza atacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Seçer, “Sizlere hizmetkârlık yapacağız. Bundan en küçük bir endişeniz olmasın. Türkiye’miz, Mersin’imiz her şeyiyle güzel. Biz de buna layık olmaya çalışacağız. Daha fazla çalışacağız, gelecek nesillere daha güzel bir ülke bırakacağız. Bizlere yakışan da budur. Hangi ırktan olursak olalım, zengin fakir fark etmez birazdan aynı sofrada ekmeği paylaşacağız. Ramazanın güzelliği de burada. Paylaşımı, kardeşliği, birliği, beraberliği ifade ediyor. Gelecek günler bugünlerden çok daha güzel olacak” diye belirtti.
Konuşmanın ardından oruçlar açıldı, dualar edildi. Binlerce insan aynı sofrada birlik ve beraberlik ortamını yaşadı.
Gençler, Başkan Seçer’i sloganlarla karşıladı
İftar programından sonra Başkan Seçer iftar alanında çıkarken kendisi ile sohbet etmek isteyen gençleri de kırmadı. Gençler kendilerini kırmayarak sohbet isteklerini kabul eden Başkan Seçer’i ‘Geleceği gençler seçer, yarınları Vahap Seçer’ sloganları ile karşıladı.
Silifkeli gençlerle aynı masada bir araya gelen Başkan Seçer gençlerin taleplerini, istek ve önerilerini dinledi. Gençler için yapılacak etkinlikler de gençlerin fikrini alacaklarını, güçlü bir gelecek için gençlerin önünü açacaklarını, onların taleplerini dinleyeceklerini ifade eden Seçer’in konuşması sık sık gençlerin alkışı ve sloganları ile bölündü.
Gençler olmasını istedikleri etkinlikleri, sportif faaliyetleri ve hayal ettikleri Mersin’i Başkan Seçer’le paylaştı.
Başkan Seçer, Silifkelilerle İftar Sofrasını Paylaştı
Başkan Seçer, Silifkelilerle İftar Sofrasını Paylaştı
Başkan Seçer, Silifkelilerle İftar Sofrasını Paylaştı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Uzaya Mersin Üniversitesi İmzası: Ülkemizin İlk Astronotu Alper Gezeravcı Uzaya Götürdüğü Yörük Kültürüne Ait Nesneleri İlk Kez Mersin Üniversitesi’nde Açıkladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak Turgut Reis Mahallesi’nde Kurulan İftar Sofrasına Misafir Oldu
Başkan Seçer, MEP İle Bir Araya Geldi
Mersin İkinci Yüzyılın Parlayan Yıldızı Olacak, Mersinliler Mersin’de Yaşamanın Mutluluğunu Hissetmeye Devam Edecek
Akkuyu NGS’de Çalışan İşçileri Taşıyan Servis Silifke’de Kaza Yaptı, 23 Kişi Yaralandı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Tarsus Gaziler Mahallesi’nde İftar Programı
Carettalar, Yalovaspor’u Yine Yeniden Mağlup Etti
Büyükşehir’in ‘Minikbüs’ Projesiyle Öğrenciler Kenti Geziyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Forum AVM’de Kurduğu Etkinlik Alanında Vatandaşların Mersin’i Yeniden Keşfetmesini Sağladı
Akdeniz Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, Nusratiye Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üzerinde Faaliyet Gösteren Esnafı Ziyaret Etti

Mersin Haber ,Mersin