Başkan Seçer ‘CHP Silifke Danışma Kurulu Toplantısı’na Katıldı: “Büyükşehir Belediyesi De Silifke Belediyemiz De Hizmetin Alasını Yapacak”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Silifke İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘CHP Silifke İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı’na katıldı.

26 Mayıs 2024 Pazar, 21:55
Başkan Seçer ‘CHP Silifke Danışma Kurulu Toplantısı’na Katıldı: “Büyükşehir Belediyesi De Silifke Belediyemiz De Hizmetin Alasını Yapacak”
-

Seçim öncesi söz verdiği gibi bütün hizmetlerde ilçe belediyeleri ile yan yana geleceğini hatırlatan Seçer, “Büyükşehir Belediyesi de Silifke Belediyemiz de hizmetin alasını yapacak” dedi.
 
Yeni 5 yıllık dönemde sosyal politikalara daha da yöneleceklerini vurgulayan Seçer, her aileye tek tek dokunacak projeleri hayata geçireceklerini kaydetti. Aynı zamanda alt yapı çalışmalarını da sürdürdüklerini hatırlatan Seçer, Silifke’nin alt yapı sorununun tarihe karışacağını müjdeledi.
 
Hiçbir CHP’linin sokakta yüzünü eğerek dolaşmayacağını belirten Seçer, “Hiç merak etmeyin, çalışacağız. Biz iktidar olmak istiyoruz” dedi.
 
Silifke Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Danışma Kurulu Toplantısı’na; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer ve Hasan Ufuk Çakır, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, CHP Silifke İlçe Başkanı Zarif Korkmaz, CHP Silifke Kadın Kolları Başkanı Mine Satar, CHP Silifke Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Şahin, İlçe Belediye Meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, CHP Önceki dönem milletvekilleri, CHP önceki dönem il başkanları ve partililer katılım sağladı.
 
Seçer: “Silifke’de değerli bir seçim sonucuna imza attık”
Silifke’ye başları dik ve keyifle geldiklerini söyleyen Başkan Seçer, Silifke’de değerli bir seçim sonucuna imza attıklarını vurgulayarak, “5 yıl önceki mücadelenin rövanşını aldık. Sayın Mustafa Turgut'u 5 yıl aradan sonra tekrar Belediye Başkanı seçtirdik ve şahsıma hepimizin gayretiyle Erdemli sonrası batı bölgelerindeki ilçelerde yüzde 60’a yakın bir oy çıkararak bölgenin rekor oyunun altına imza attık. Hepinize teşekkür ederiz, çalışınca oluyor” sözlerine yer verdi.
 
Uzun zamandır kendilerini bu kadar mutlu eden bir toplantı yapmadıklarını belirten Seçer, “Artık her şey değişiyor, salonun enerjisi çok farklı” dedi.
 
Halkın bu seçimlerde oy kullanma sebebinin farklı olduğunu kaydeden Seçer, “Bugüne kadar bize oy çıkmamış köylerde verilen oyların gerekçesi farklıdır. Eğer bunu iyi okuyamazsak, uyguladığımız politikaları ve onlarla olan ilişkilerimizi tahkim edemezsek, sağlamlaştıramazsak ilk genel seçimlerde bize oy vermeyebilirler. Bunları iyi görmemiz lazım” dedi. Daha yeni başladıklarının altını çizen Seçer, “Bu seçim sonucu tesadüf değildir. Bu seçim sonucu bir emeğin sonucudur. Başta 11 büyükşehir olmak üzere 250 belediyemiz içerisinde işini iyi yapan, işin ehli, aklında ve fikrinde hizmet olan belediye başkanlarının ortaya koyduğu emeğin sonucudur” dedi.
 
“Biz şanlı tarihimizle, Mustafa Kemal ile övünüyoruz”
Mersin’de Mezitli’den sonraki batı ilçelerde devrim niteliğinde bir oy artışı olduğunu kaydeden Seçer, “7 ilçede her 2 kişiden birinin oyunu aldık. Ben CHP’liyim arkadaş onu söylüyorum, demiyorum ki ‘Ama Ak Partiler bana oy veriyor. İYİ Partililer, MHP’liler oy veriyor onları gücendirmeyin onları kırmayın.’ Hayır, bunu söyleyemezsek oy alamayız. Neden korkuyoruz? Biz şanlı tarihimizle övünüyoruz, Mustafa Kemal’le övünüyoruz.  Utanacak olanlar, korkacak olanlar farklı insanlar. CHP’liler değil, insanların dini ve milli duygularını istismar ederek onların hakkını yiyenler utansın. Ancak benim utanacak bir şeyim yok” şeklinde konuştu.
 
“Sosyal politikaların üzerine gideceğiz”
Yeni 5 yıllık dönemde sosyal politikalara daha da yöneleceklerini vurgulayan Seçer, “Gittik insanlara dokunduk, ailelerin evine girdik. Çocuğu dershaneye geldi, aileye girdik. Çocuğu bizden burs aldı, aileye girdik. Hastası vardı, 15 gün kızını ameliyat ettirdi, Büyükşehir onu misafir etti. Onun ailesine girdik. Sonra gönüllerine girdik ve sevgilerini kazandık” diyerek, sosyal politikaların CHP’li belediyelerin politikası haline gelmesi için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
 
Sosyal Politikalar Ofisi kurduklarını duyuran Seçer, “Ben CHP’li belediyecilik yaptım, benim özüm ve modelim bu, yaptığımız bundan ibaret” dedi.
 
“Büyükşehir Belediyesi de Silifke Belediyemiz de hizmetin alasını yapacak”
İlçe belediyeleri ile beraber hareket edeceklerini kaydeden Seçer, “Silifke Belediyemiz de Büyükşehir Belediyesi de hizmetin alasını yapacak, memnun edecek. Bu bizim onurumuz. Mikrofonu ele aldık, ne dedik insanlara, ‘İşbirliği yapacağız’. Ben büyükşehir belediye başkanı olarak ilçe belediye başkanlarını destekleyeceğim. Biz belediye başkanlarımızın yanındayız” ifadelerine yer verdi.
 
Sosyal politikaların yanında alt yapı projeleri de hız kazandı
Sosyal politikaların yanı sıra alt yapı çalışmalarının da hız kazandığını aktaran Seçer, “Burası kırsal bölge, kırsal yolları yapacağız. Bu bölgede tarımsal destekler önemli, tarımsal desteklere devam edeceğiz ama büyük bütçeli yatırımlar da Büyükşehir’e düşüyor. Yeşilovacık başta olmak üzere merkezimizdeki arıtma sisteminin yenisini yapıyoruz. Finansmanı bulduk, her şey tamam. Uzuncaburç ve Tisan’ın su hattını yapıyoruz. Güzel bir Sosyal Yaşam Merkezi’ni kısa sürede yapıp, bitireceğiz. Biz işlerimizi yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
“Hiç merak etmeyin, çalışacağız. Biz iktidar olmak istiyoruz”
Hiçbir CHP’linin sokakta yüzünü eğerek dolaşmayacağını belirten Seçer, “Hiç merak etmeyin, çalışacağız. Biz iktidar olmak istiyoruz. Halkımıza şunu dedirteceğiz; ‘CHP’li belediye başkanları bulundukları şehirleri ihya etti insanlara mutluluk getirdi yüzünü güldürdü. Neden Türkiye’yi yönetmesinler?’ diye genel seçimlerde CHP’ye oy verdireceğiz. Hiç endişeniz olmasın, özgüveniniz güçlü olsun. Bizler başarılıyız, bizler çalışıyoruz, bizler emekçi insanlarınız. Özgüveniniz güçlü olsun. Hepinizi seviyorum” diyerek sözlerine son verdi.
 
CHP Silifke İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı’nda; CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer, Hasan Ufuk Çakır, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ile CHP Silifke İlçe Başkanı Zarif Korkmaz da birer konuşma yaptılar.
 
Danışma Kurulu; konuşmaların ardından soru-cevap ve partililerin söz almasının ardından sona erdi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
SON DAKİKA
Mersin Büyükşehir’in Kıyafet Evleri’nde Yine Bayram Sevinci Yaşanıyor
Mersin Büyükşehir’in Tüm Birimleri Kurban Bayramı’na Hazır, Ekipler Bayram Öncesi Tüm Hazırlıklarını Yaptı
Büyükşehir Ve Meski Yetkilileri Çamlıyayla’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Üzerine Uydu Takip Cihazı Takılan ‘Kızkalesi’ Ve ‘Mersin Üniversitesi’ Denize Bırakıldı, ‘Deniz Kaplumbağalarının Uydu İle İzlenmesi Projesi’ Hayata Geçirildi
Mersin Büyükşehir’in ‘Afet Ve İmar Çalıştayı’ Kent Paydaşlarının Katılımıyla Gerçekleşti
Mersin Büyükşehir’in Gönülden Sesler Korosu’ndan ‘Mersin’de Yaz Nağmeleri’ Konseri
Başkan Vahap Seçer’den Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
Başkan Seçer, Jandarma Genel Komutanlığı’nın 185. Kuruluş Yıl Dönümü Dolayısıyla Düzenlenen Programa Katıldı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde Karne Heyecanı
Mersin Büyükşehir Zabıtası Kent Huzuru İçin Çalışmalarını Titizlikle Sürdürüyor

Mersin Haber ,Mersin